logo

Какво се случва с любимците от "София ден и нощ"? СНИМКИ

Какво се случва с любимците от "София ден и нощ"? СНИМКИ

Над 9 месеца минаха от последния епизод на първия риалити сериал у нас "София - ден и нощ". В 574 епизода станахме свидетели на мечтите, копнежите, провалите и върховете в живота на млади хора в големия град.

Какво се случва с някои от най-популярните лица от сериала днес? Разгледахме профилите им в Instagram, за да разберем.

Екранният Дани продължава активно да се занимава с актьорска дейност, като можем да го гледаме в ефектна реклама на мобилен телефон, където е в ролята на зомби. Направил е страхотно тяло, както се вижда и от снимките му в социалните мрежи.

Русокосата чаровница Калина Кузманова вече освен моден и лайфстайл инфлуенсър е и фитнес такъв. Рекламира световен бранд за спортни добавки и показва страхотни резултати от фитнеса.

Адриан Зурков е все такава планина от мускули, като се занимава професионално и като онлайн треньор, предлагащ и хранителни планове. Жената до него все още е Таня Дешева.

Калина Иванова,а която играеше Симана в сериала, е в една от главните роли на уеб сериала VIRAL. Все така чаровна е и все така заобиколена от най-любимите си хора.

Кристиан Кирилов дебютира и на музикалната сцена, ожени се, направи модна линия за спортно облекло. Той е и една от звездите в уеб сериала VIRAL./show.blitz.bg

 

 

Коментирай