Изненадаха силиконката Паулина със серенада във "Фермата" СНИМКИ

Изненадаха силиконката Паулина със серенада във "Фермата" СНИМКИ

Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и ухажорът й Краси Джунов започнаха първата си вечер като ратаи в стопанството на чорбаджиите с ударна доза романтика.

Автомонтьорът, който наруши правилата на риалитито и избяга от сиромасите, за да бъде близо до любимата си, я сюрпризира със серенада.

Еротика във "Фермата"! Паулина разголи гръд за беглеца Краси СНИМКИ 18+

Като ратаи набедените за Ромео и Жулиета на "Фермата" участници се преместиха да спят в обора при овцете, а появата на полуголият Краси с китара в ръце шокира Паулина.

Бягство във "Фермата"! Влюбен участник се преметна през стената и...

"Трябваше да почна още от стълбите да ти свиря, ама ми се подхлъзнаха джапанките", оправда се нескопосано Джунов, който току-що бе излязъл от банята.

"Аз като малък съм свирил. Знам три ноти, а с три ноти можеш да изсвириш всяка песен", заяви нашенецът с минало на еротичен модел в Испания.

Паулина, която за разлика от него умираше от студ и бе облечена като за ски, се разчувства искрено от клоундата на фалшиво подрънкващия Краси. Това бе поредният мил жест, с който беглецът Ромео се опитва да си изпроси целувка от своята Жулиета.

Скандал! Участник във "Фермата" вдига гей сватба!

През деня Краси приласка кулинарния инвалид Паулина в кухнята, за да й покаже как се режат зеленчуци, след което я изненада с ръчно набран и естетски аранжиран букет от полски цветя.

Драма! Андрей Арнаудов приет в болница заради травма във "Фермата"! СНИМКА

"Пипна ми сърчицето, няма начин, ще трябва да се потрудя. Надявам се да види моята романтична страна и с този букет, направен с огромно желание, да успея да изкарам сладката й усмивчица и малко по малко да стигна до нейното сърце", изповяда се пред камерите Джунов./show.blitz.bg

Коментирай