logo

Изненада! Енджи Касабие влиза с мъжа си в "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Изненада! Енджи Касабие влиза с мъжа си в "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Крехката диетоложка Енджи Касабие съвсем скоро може да бъде изправена пред сериозни изпитания за духа и тялото си, в случай че приеме примамливото предложение да участва в новото шоу на Нова телевизия "Игри на волята", което ще стартира тази есен на мястото на култовия "ВИП Брадър".

Ливанката била най-щедро и настойчиво ухажваните от продуцентите звезди, твърди "Уикенд", но според тиражираната информация - красавицата би се навила да влезе в поредното риалити, само при условие че е придружавана от съпруга си Рабих Ел Зейн, носител на титлата "Мистър Ливан".

Разбра се кой ще е водещ на "Игри на волята", както и първият участник!

Както вече ви информирахме - "Игри на волята" ще бъде заснет на един от родните плажове във Варна, където всички участници, включително и ливанската "принцеса", ако подпише договор с предаването, разбира се, ще трябва да делят един покрив.

Енджи Касабие работи за бебе в Дубай

Кастингите за шоуто все още не са приключили. За място, на което ще се снима, доскоро се спрягаха плажове близо до Варна – Шабла и Калиакра. От известно време обаче, се чуват слухове и за някое китно местенце в посока Южното ни Черноморие. Очаква се по-голямата част от участниците да са неизвестни за широката публика. Ще ги подбират психолози.

Между неизвестните личности обаче, ще има и популярни "за цвят". Като първи сигурен кандидат за наградата от 200 бона се спряга популярният в близкото минало Атанас Михайлов – водещ на единствения до момента бг сезон на риалитито "Страх". Той от години няма почти никаква работа и е се говори, че се навил да влезе в "Игри на волята" много лесно и срещу изключително скромен хонорар.

Енджи Касабие: Всичко хапвам, нищо не си забранявам!

Не такъв обаче е случаят с Енджи, която държала на всяка точка в договора си и искала максимално добри условия и пари срещу ангажимента в шоуто./show.blitz.bg

Коментирай