logo

Изкусителната Бояна напусна "Игри на волята" заради... СНИМКИ

Изкусителната Бояна напусна "Игри на волята" заради... СНИМКИ

След поредната елиминационна битка в "Игри на волята" Атанас победи Бояна и за втори път се доказа като силен играч, подценяван от по-голямата част от Траките, а и не само.

Наско се оказа по-бърз от изкусителната плеймейтка и бързо си спечели прякора "Елиминаторът", а блондинката хвана пътя към дома. "Щастието е в хората около нас", бяха последните думи на Бояна преди да напусне завинаги шоуто.

Ето кой ще се къпе в лукс в "Игри на волята" СНИМКИ

Освен нея, от риалити формата, но по собствено желание си тръгна и Йоана.

Марешка от "Игри на волята" се пусна чисто гола СНИМКА 18+

Освен страстите около поредните отпаднали от надпреварата играчи, станахме свидетели и на поредното прекрачване на границата на добрия тон, този път от страна на Юлиян, който успя да предизвика и един от най-големите скандали в шоуто до момента.

Той сподели, че приятелката му липсва и е готов да и предложи да прекара живота си с него. Заради липсата написа името и на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името.

Шок! Стоян от "Игри на волята" пусна СНИМКА 18+ от тоалетната

Тази постъпка, разбира се не се хареса на Стоян, но също така не беше одобрена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре.

Опасна изкусителка атакува "Игри на волята" СНИМКИ 18+

Развръзката в отношенията между двамата тепърва предстои пред следващата седмица./show.blitz.bg

Коментирай