Искат 100 бона от Тодор от "Игри на волята" заради... ВИДЕО

Искат 100 бона от Тодор от "Игри на волята" заради... ВИДЕО

Спортистът с криминално минало Тодор Желязков е получил покана за доброволно изплащане на 100 000 лв. от продуцентите на риалити формата "Игри на волята", разкри самият той наскоро във видео във Фейсбук страницата на Петър Низамов-Перата.

В клипа, воден не от Желязков, а от приятеля му, става ясно, че от "Игри на волята" искат обезщетение заради факта, че Тошко е нарушил договора си за участие. До това се стигна, след като спортистът направи няколко лайф включвания в социалните мрежи, в които коментира условията от кухнята на шоуто. Обвини предаването, че не са подсигурявали добра храна дори в резиденцията, отправи твърдения и че на терен не е имало медицинско лице.

Скалата се обади на Любо от "Игри на волята"! Няма да повярвате какво му каза... ВИДЕО

"Искат да си избият парите за наградата", обяви накратко Желязков във въпросното видео. На фенове пък им направи впечатление, че докато приятелят му обясняваше казуса пред камерата, Тошко спокойно си играеше с кучето си, пише "Монитор".

Чисто нова! Ивана от "Игри на волята" изненада с корекции СНИМКИ

От Нова телевизия, която излъчи риалити шоуто в есенния сезон пък, обясниха, че нямат правни отношения с участниците в него и заради това не могат да коментират връзката между продукцията и претендентите за голямата награда./show.blitz.bg

Коментирай