Чисто нова! Ивана от "Игри на волята" изненада с корекции СНИМКИ

Чисто нова! Ивана от "Игри на волята" изненада с корекции СНИМКИ

Ивана Дилова от "Игри на волята", която успя да спечели множество симпатии по време на участието си в риалити формата, продължава да предизвиква вниманието върху себе си.

Този път обаче, брюнетката провокира интерес с корекциите, които явно наскоро си е направила. Очевидно красавицата се е подложила на редица козметични процедури, за да стане още по-красива или пък търсена. Коригирала е устните, скулите и контура си.

Ивана от "Игри на волята" се съблече и изпоти мрежата с вида си СНИМКИ 18+

От скорошни сторита на риалити звездата стават ясни и разликите във визията й, на които тя все още не е акцентирала на снимките в профила си.

Ивана от "Игри на волята" лъсна без бельо при Гала СНИМКА 18+

Факт е обаче, че Ивана е вече със значително по-ясен контур, по-повдигнати скули и пухкави устни. В едно от сторитата си дори, брюнетката разказва, че понякога при разграждането на гела в устните той остава неравномерен и така се получила тази асиметрия, която всички забелязаха в "Игри на волята".

Нещо ужасно сполетя Ивана от "Игри на волята" и тя изхвърча от формата 

На една от снимките в профила си пък, Ивана се е снимала в непосредствена близост до Айфеловата кула, а екскурзията си до Париж е направила преди Коледа./show.blitz.bg

Коментирай

баста

баста 13.01.2021 19:18

Взе си 5 минутната слава джукесата.Чао.

кой

кой 14.01.2021 12:07

Обаче си остава късокрачка тях неможе да удължи