И Краси Радков влиза в "Като две капки вода" СНИМКИ

И Краси Радков влиза в "Като две капки вода" СНИМКИ

Много от имената в предстоящия юбилеен сезон на "Като две капки вода" вече са известни, но ето, че изненадите валят все още. Краси Радков също ще е част от звездния състав на култовото шоу за имитации, което стартира скоро в ефира на Нова тв.

Актьорът със завидни комедийни заложби ще се превъплъти в различни образи и ще има възможността да разкрие още повече потенциала си. А как ще се справи с певческата част, не можем дори и да гадаем.

Първо в БЛИЦ! Мариана Попова е сред участниците в "Като две капки вода"

Освен Краси Радков, когото скоро видяхме и в ролята на водещ на "Маскираният певец" заедно с Герасим Георгиев-Геро, в "Капките" ще видим още Мариана Попова, Крисия, Алисия, Есил Дюран, Руслан Мъйнов, Александър Сано, Моню Монев и Дарин Ангелов.

Обявиха кои две певици влизат в "Като две капки вода"! Зрителите нападнаха едната, защото...

Както наскоро стана ясно - водещ отново ще е Димитър Рачков, само че без Зуека, който миналата година емигрира в Испания. Вместо него на сцената до Рачков ще застане Геро./show.blitz.bg

Коментирай

BACKO

BACKO 03.02.2022 18:08

Герасим Георгиев-Геро дебел тулуп отвратителен

дядо шарко

дядо шарко 04.02.2022 13:27

Геро е готин пич

Този дразни

Този дразни 05.02.2022 5:01

Краси Радков е рядко бездарен "хуморист". Един път не съм се засмял от безумните му напъни. Но такъв си е 'матряла' явно.

До този дразни

До този дразни 06.02.2022 13:26

Не си се засмял ,защото си тъп . Никога няма да разбереш ,какво е хумор. Ако си роден през задните части на родителката си...Явно е така.