И Ергенът Виктор посече жестоко Алек, нарече го мошеник! ВИДЕО

И Ергенът Виктор посече жестоко Алек, нарече го мошеник! ВИДЕО

Виктор Стоянов, който стана национално известен благодарение на първия сезон на "Ергенът", не спести отрицателното си отношение към Алек Младенов.

Ерген №3 отнася невиждан хейт заради решението си да избяга от имението, без дори да каже в очите на двете финалистки, че не ги иска. Виктор Стоянов, който обикаля Китай и затова не беше сред гостите на финала на "Денсинг старс", в който участва, също изказа мнението си за постъпката му и цялостното му държание в предаването.

Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена- "Опасен чар", в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова, пише "Хотнюз".

 

"За който не разбира посланието- песента и отрязъка са от стария български филм "Опасен чар", сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с... "Опасен чар", обяснява почитателка на Стоянов в коментар под поста му.

Фенките на Виктор са категорични, че Алек е далеч от класата на Ерген №1. "Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца", пише почитателка. "Срещу теб да тичат…", коментира и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в "Преди обед"./show.blitz.bg

Коментирай