"Господарите" сринаха "Денсинг старс" с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО

"Господарите" сринаха "Денсинг старс" с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО

Шоуто за танци "Денсинг старс" стартира ударно в ефира на bTV, а рекламният клип веднага прави препратка към някои от героите на "Игрите на глада" и в анчалото всички си помислиха, че родните криейтъри са се вдъхновили от филмовата поредица. 

"Господарите" стигна до истината, която е далеч по-отчайваща и показаха нагла кражба, която ще ви потресе. Оказа се, че цялото видео на "Денсинг старс" е изкопирано от английско шоу, като дори мимиките на героите са имитирани до съвършенство. 

 

"Звездните участници са по-бляскави от всякога, облечени в оригинални и впечатляващи сценични костюми. В този клип има всичко - красота, пищност, колорит. Истински пир за сетивата, предвкусващи голямо лъскаво шоу. Точно щяхме да поздравим създателят на това цветно видео и попаднахме на промото на английско шоу от 2019 г.", съскат със зъби "Господарите", които си умират да разобличават подобни шашми в ефира. 

И двата клипа започват с дама, която си слага спирала и червило, виждаме и еднаквият грим и костюми, движенията на героите на камерата, декорът, всичко е идентично. Клиповете са като две капки вода. Или сценаристите имат еднакво въображение, или копи-пейства продължава да е любим на някои родни криейтъри. /show.blitz.bg

 

Коментирай