Горещо! Жените във "Фермата" полудяха заради голия Петър СНИМКА 18+

Горещо! Жените във "Фермата" полудяха заради голия Петър СНИМКА 18+

Един от най-атрактивните участници в този сезон на „Фермата“ - пилотът Петър, възбуди до краен предел жените в стопанството с еротично къпане.

Гол до кръста, секси авиаторът се поля с мляко, а белите струйки се спуснаха по почернялото му тяло и очертаха всеки мускул от него. Погледите на всички в стопанството, разбира се, бяха прилепени към него.

Шок! Калоян и Петър от "Фермата" пиха от кръвта си СНИМКА

Докато Петър взимаше душ ала Клеопатра, участничките в риалитито следяха всяко негово движение със затаен дъх. "Трябваше да се изкъпеш на забавен каданс!", въздъхна актрисата Даяна Ханджиева, впечатлена от мокрия пилот.

Ново зрелище във "Фермата" с гвардеец и корав селянин СНИМКИ

Адвокатката Милена пък, бе единствената, която остана безразлична от секси изпълнението и иронично нарече шоуто на авиатора "продуктово позициониране на плочки".

Петър и конкурентите му за приза от 100 бона се поливаха с мляко в играта "Кой каза това?". Според правилата, всеки представител на силния пол трябваше да прочете нещо грубо или жестоко, което друг мъж е казал зад гърба му и да познае кой е изрекъл думите. По регламент, ако играчът не успееше да посочи автора на обидите, трябваше да се полее с мляко.

Даяна Ханджиева дебелее във "Фермата"

Петър не успя да разбере кой го е нарекъл „лош фермер на седмицата“, но и никак не се трогна от думите по негов адрес.

Далеч по-тежко преживя обидите гайдарят Стоян. След като разбра, че останалите участници тайно от него са го наричали „смотан“, „страхлив“, „глупав“ и „женски полов орган“, той се почувства унизен и изпадна в депресия./show.blitz.bg