Горещо! Ваня от "Игри на волята" напомни за себе си със СНИМКА 18+ на голото си дупе

Горещо! Ваня от "Игри на волята" напомни за себе си със СНИМКА 18+ на голото си дупе

Вторият сезон на "Игри на волята" отдавна приключи и почти никой не си спомня победителят, но не така стои въпросът с една от най-скандалните участнички във формата. Става въпрос за червенокосата Ваня, която преобърна играта, но продължава да напомня за себе си и след финала на риалити предаването. 

Чаровната девойка, която в шоуто разкри своята драматична семейна история и липсата на баща, тези дни реши да покаже какви задни части е успяла да оформи по време на локдауна. 

Ваня от "Игри на волята" шашна със зловещо хорър ВИДЕО

Ваня: След края на "Игри на волята" ме потърси моята полусестра и...

"Сори, зима! Аз вече съм на лятна вълна", написа Ваня под горещия фотос, който е правен в гората на снега. Със сигурност на Ваня й е било доста хладно, докато заснеме фотосите, но пък гледката определено си заслужава и със сигурност доволните са хиляди. 

Ваня не успя да пребори мъжката конкуренция във формата, но се класира като последната оцеляла жена в "Игри на волята". Тя спечели зрителите със своята откровеност, борбеност и отстояване на мнение, което я направи неудобна за голяма част от останалите участници и през цялото време Ваня бе отцепена от племената./show.blitz.bg