Голяма драма извади принудително Пам от "Ергенът"!

Голяма драма извади принудително Пам от "Ергенът"!

Пухкавата Пам Веледис напусна изненадващо "Ергенът" и шокира не само продуцентите, но най-вече зрителите на романтичното риалити, голяма част от които сериозно симпатизираха на червенокоската.

Всъщност за първи път в предаването се случва една от участничките да вземе сама такова извънредно решение. Любителите на конспиративните теории обаче, веднага заподозряха пъклен план дори и в това, и не изключиха намеса на продуцентите.

В същото време обаче, стана ясно, че Пам, която към момента мълчи по въпроса, ще гостува този петък в "Шоуто на Цитиридис", където ще признае за разигралата се драматична история в живота й, заради която се е наложило бързо да напусне риалити формата.

Разплакаха Пам от "Ергенът" с тези грозни думи, тя не издържа и... ВИДЕО

Оказва се, че пухкаваха чаровница е загубила близък човек, а подробности за случилото се все още няма.

Профилът на Пам в момента е един от най-следените в мрежата - не само заради запомнящото се представяне, което тя направи до момента в "Ергенът", но и заради личната драма, която изживява. Както знаем в последно време риалити героинята е доста активна в мрежата, където постовете й се радват на забележителен интерес не само заради факта, че прави всичко възможно, за да свали излишните килограми от себе си.

Страшен хейт заля Пам от "Ергенът"! Пухкавата дама се оказа...

"Ти си жертва, държиш се като такава, освен това много ядеш", такива обвинения беше получила в "Ергенът" Пам, а след това в мрежата им отвърна повече от подобаващо: "Дай Боже, никога да нямате хормонални проблеми и да се наложи да ядете по определен начин".

"Ергенът" приключва на 19 май, а дотогава, както се казва, със сигурност има още много скандали да изтекат. Коя ще е финалистката, която ще грабне не само вниманието, но и сърцето на най-желания тв ерген Евгени, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg

Коментирай

Бахти

Бахти 20.04.2023 14:25

дебелото говедо!

абе,

абе, 20.04.2023 16:42

Злобна дунда набутана от продуцентите да внушават на младите жени да дебелеят и да не се грижат за здравето си.Пламена/Пам/трие отрицателните коментари в инстаграма си.И си фотошопира снимки.

........па

........па 20.04.2023 17:09

Не липсва на никого.И тя беше използвана от манипулатора Елена за таран срещу конкуренцията и нищо друго.Изля си злобата срещу трети човек който не я наричал с обидни епитети и се изложи.

порция сланина

порция сланина 20.04.2023 19:42

Тъй наречената "пухкава чаровница" е една фотошопирана свръхдебеланка, която става само да я показват по тв за назидание на ящните деца

Джиджи

Джиджи 20.04.2023 20:12

От сутринта НЕ СПИРАШЕ ДА ЯДЕШЕ!!!!! От следобеда започваше да КЪЛВЕШЕ!!!! Ай ЧУПАНГЕЛЕС!

ники

ники 20.04.2023 20:48

Чрез нея ,,голямото чело,, манипулираше Валерия и останалите.Това е най финният ход да си замине.Прекалено самочувствие без покритие с много лицемерие

Бля бля

Бля бля 21.04.2023 1:20

Жертва, хормонални... Бля, бля!! Свиня, интелектуално посредствена, гола вода ,но с претенции, че в нея имало нещо за опознаване. Продуцентите държаха насила, от еврогейска толерастия! Всички сме с хормонални проблеми, но някои знаем, че е просто плюскане, комбинирано с възраст!

И какъв

И какъв 21.04.2023 1:30

И какъв модел е този брус сланина ? На интелектуална посредственост, комбинирана с грозота и свръх наднормено тегло, но с претенции? Тежко комплексирано същество, което и македонска наденица да рекламира, пак няма да има кой да я купи! Аман от толерастии!

oiaiui

oiaiui 21.04.2023 3:15

katagaigledam natiliviruza vidnaga guisklu4aam ....666totoo kata sase6taam gatu ubi4am pekano svinku ...ibiraivino ivodkairom ipami zadnica ho4et qku plesnici ianauenspasum .. ..

Проблема

Проблема 21.04.2023 9:15

на прасенцето е пустата му лакомия. Не е за показване по телевизията.

анонимен

анонимен 21.04.2023 9:35

Продуцентите изглежда лъжат най-безсрамно. За смърт говорят; имам чувството, че лъжат, на защо такава лъжа са измислили. Просто вече не беше интересна за формата, а и тези, които я обиждаха не са в шоуто и решиха да я махнат.

Бай Ху

Бай Ху 21.04.2023 11:32

А па я помислИх, че й е умрела катерицата и се е вмирисала.

Велизар

Велизар 22.04.2023 11:14

Според вас това момиче трябвало ли е да участва в този формат?Имала ли е шансове пред останалите?Мисля,че това е подигравка и защо тя се е съгласила?Нищо лично момичето,но все пак трябва да има мярка и да не става за подигравки.