Голям скандал на старта на "Аз обичам България"

Голям скандал на старта на "Аз обичам България"

Ударно бе началото на "Аз обичам България", което се завърна в родния ефир след 7-годишна пауза и се излъчва в ефира на bTV. Този път двата отбора са в състав Кедъра - с капитан Камен Алипиев, фолкдивата Галена и фолкпевецът Азис, и на Сашо Кадиев -  с капитан Сашо Кадиев и актьорите Весела Бабинова и Филип Буков.

Малко, след като водещата Алекс Сърчаджиева представи главните действащи лица, градусите на напрежението в студиото рязко се покачи. Синът на Катето Европа "клъвна" опонентите с въпрос към своя съотборник Буков: "Как ви се струва този отбор от леко застаряващи?"

Галена и Азис на старта на "Аз обичам България", ще падне шоу 

Филип обаче реши да запази достойнството на съперниците с дипломатичен отговор: „Леко застаряващи, но с повече опит. Ние ще заложим на младостта все пак“.

Действията на Сашко обаче хич не се харесаха на Кедъра и той провокира своите с думите: „Ние ще търпим ли цяла вечер да ни обиждат“?, което пък даде повод на Азис да изпъкне с иронична реплика.

Леко известни са, не могат да ни притеснят. Ние се борим за друго в този живот, за обичта на малко хора, каза кралят на българския попфолк. Тази фраза очевидно разтърси Алекс Сърчаджиева, която изтича и при него, и след като го определи като „Застаряващ мой приятелю“, го прегърна и разцелува.

От своя страна Азис отговори подобаващо на жеста също с прегръдка и целувка: „Обичам те, все по красива, моя стара другарко“.

За да не дели отборите на две, Алекс се хвърли също и в обятията на Филип и Весела, като им призна: „И теб обичам много, колега, и теб обичам също“.

Учудващо обаче Сърчаджиева подмина Кадиев като малка гара, което даде повод на феновете на предаването да гадят дали между двамата има обтегнати отношения или това е по сценарий с цел създаване на интрига за привличане на зрителски интерес./show.blitz.bg

 

 

Коментирай