Голям кошмар за Линда от "Фермата", сряза си крака и се наложи да го... СНИМКИ

Голям кошмар за Линда от "Фермата", сряза си крака и се наложи да го... СНИМКИ

Парти с облаци от пяна на басейна във "Фермата" започна като райско изживяване и се превърна в кошмар за една от участничките. Студентката по право Линда от отбор "Елбетица" подцени терена, хвърли се във водата, подхлъзна се лошо и сряза стъпалото си.

От раната бликна кръв, а младата жена се преви от болка и избухна в сълзи. Секунди по-късно в стопанството пристигна лекар, за да прегледа изплашената и трепереща участничка.

Горещ стриптийз във "Фермата": Кенан развя гол "микрофон" и... СНИМКИ

"Линда има порезна рана на палеца на левия крак, около 3 сантиметра. Истински късмет е, че не си е срязала сухожилието. Раната не може да се лепи, трябва да се зашие, защото е дълбока", обясни медикът преди да премине към действие.

До драматичната развръзка се стигна след като „Елбетица“ спечелиха важна битка и получиха правото да се върнат в „рая“ и да празнуват с пяна и музика край басейна. Актьорът Петър предупреди съотборниците си да внимават и да не скачат във водата, за да не се подхлъзнат и контузят.

Извънредно: Изгониха Брус Лий от "Фермата" и последва...

„Дуднех като стара свекърва, но ето, че от играчка стана плачка! В момента Линда е с три шева и е под въпрос дали ще продължи играта“, каза той. В „Канатица“ пък се притесниха, че студентката може да „докуцука“ до финала, защото от „Елбетица“ ще я имунизират заради травмата и тя няма да участва в отборните елиминационни дуели. Дали обаче ще се случи така, само времето ще покаже.

В предстоящата битка на Арената съперниците ще са само мъже. В понеделник от страна на „Канатица“ ще се борят земеделецът Кенан и дизайнерът Сергей, а от „Елбетица“ - актьорът Петър и сервитьорът Андрей. След края на сблъсъка един от тях ще напусне риалитито завинаги само три седмици преди големия финал за 100 000 лева./show.blitz.bg

Коментирай

гларус

гларус 19.11.2023 14:17

Ще и го залепят със секундно лепило и ще се оправи на мига.