Извънредно: Изгониха Брус Лий от "Фермата" и последва...

Извънредно: Изгониха Брус Лий от "Фермата" и последва...

След извънредно, изключително драматично гласуване, най-младият и атлетичен участник напусна "Фермата" завинаги. Павел, който е само на 19 години, подражава на легендата Брус Лий и е шампион по джудо и джиу-джицу, беше изгонен от съотборниците си от "Канатица".

Отпадането му предизвика вълна от облекчение сред силните мъже в конкурентния отбор "Елбетица". Актьорът Петър, земеделецът Георги и сервитьорът Андрей открито признаха, че не могат да се мерят с планината от мускули на Арената.

Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от "Фермата" след масов...

Павел си тръгна от риалитито след изтощителна извънредна церемония, белязана от обрати. Първоначално „Елбетица“ получи правото да изгони един от играчите на „Канатица“, след като червените спечелиха по-малко пендари от дуелите и фермерските пазари.

Стана нещо неочаквано със Супермена във "Фермата"

Мъжете и жените в зеления отбор обаче се разцепиха, не можаха да се споразумеят кого да елиминират и гласовете им се разделиха поравно между Павел и учителката Теодора. В резултат, топката се върна при „Канатица“ и тимът беше принуден да гласува срещу един от своите играчи.

Шампионът по бойни изкуства обра негативния вот, въпреки че се представяше безупречно и в стопанството, и в битките. Червеният отбор предпочете да запази възпитаната, амбициозна и сърцата Теодора, която стартира неуверено и често плачеше, но постепенно набра хъс и показа на какво е способна./show.blitz.bg

Коментирай

Моля, въведете вашето име!

Моля, въведете вашето име! 15.11.2023 16:28

Моля, въведете вашият коментар! Моля, потвърдете че не сте робот!

Пепелянка

Пепелянка 15.11.2023 21:01

Поредната идиотщина. Завеяната Теодора остана,а това силно,можещо момче си тръгна. И накрая на финал?- отиват най-мижавите участници. Отврат!

Защо

Защо 16.11.2023 21:38

Моите адмирации за психоборбите на Теодора, но…. Това е Фермата! Трябва сила, бързина ловкост, тичане, скачане!Боже мой! Момчето изгониха, а оставиха нея! Ужас!

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 16.11.2023 21:50

Завист или тънки сметки...

С.В.

С.В. 17.11.2023 9:16

Що за идиоти гледат тези предавания.