Голям гаф в „Капките” хвърли в нокдаун Рачков и Зуека! (СНИМКИ)

Голям гаф в „Капките” хвърли в нокдаун Рачков и Зуека! (СНИМКИ)

Лайфовете на „Като две капки вода” всеки понеделник определено са си висш пилотаж за вече отдавна обиграния тандем на Димитър Рачков – Васил Василев-Зуека. Факт, чието потвърждение лесно можем да констатираме пред малкия екран. Куриозните изцепки и откровените гафове обаче, не подминават дори тях, още повече пък, когато предаването е на живо.

Такъв е и поредният случай от този понеделник, когато емблематичния бутон на късмета, който участниците по традиция натискат, за да разберат следващата звезда, която ще имитират, отказа да работи…?!

Страхотен гаф на старта на "Като две капки вода"!

Първа пред бутона застана Деси Добрева, на която без да го натиска, се падна Джанет Джаксън. „Ама аз не съм ударила?!”, учуди се певицата и обвини с усмивка Рачков, че й е взел избора. Веднага след нея на ред бе Дичо, на който по аналогичен начин му се падна Сашо Роман. „Аз даже не съм ударил”, възкликна и той подобно на Деси Добрева.

„Колеги, какво става, бе?!”, не издържа Рачков и се обърна с директен въпрос към апаратната, откъдето му обясниха в слушалката, че бутонът е развален.

„Бутонът е развален?! А аз ли да се излагам заради вас тая вечер? Аз какво съм виновен?!”, реагира Рачков с позната усмивка, чудейки се как да замаже гафа. На ред след Дичо пък бе Милко Калайджиев, за когото за всеобща изненада бутона проработи за кратко. И след неговото натискане на монитора се появиха Boney M.

Заради нелепата ситуация точно в края на шоуто, на Рачков и Зуека им бе подшушнато в слушалките да обявят края на изданието, въпреки че голяма част от участниците така не разбраха върху кой образ ще работят тази седмица.

Върхът бе, когато пред бутона застана и Стефан Илчев, на когото се падна… Мадона. За втори път! „Ма ти не беше ли Мадона вече?”, възкликна учудено Зуека.

„Не, не можеш да бъдеш Мадона. Вече си бил!”, побърза да добави Рачков. И за да излезе от конфузната ситуация, приложи добре изпитаната формула – много хумор и ирония до край. „Магиии, Маги, казах ти да смениш батериите, а ти – не, щели да издържат още четири предавания!..

Новините трябва да започнат, така че другият път Ани Салич ще бъде Мадона. Дами и господа, новините започват, така ще разберем утре какво ще се падне на участниците! Ей такъв лайф няма!”/show.blitz.bg

Коментирай

Жан

Жан 12.03.2019 10:11

такова осиране скоро не е имало, с всичките си пари не могат един бутон да си купят...

тфа е за реийтинг бе баламурници

тфа е за реийтинг бе баламурници 12.03.2019 11:32

понеже се изтърка от тъпотия тфа предаване и целия формат ама харменеца ще цоца до последно ще обере трохите и ще пусне нов формат от чужбина

taka e

taka e 12.03.2019 16:38

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq

Коко Н

Коко Н 13.03.2019 14:51

То и числата от тотото бяха еднакви два последователни тиража,ама още играете.

скарамуш

скарамуш 20.03.2019 5:23

Клоуните, Зуека и особено Рачков могат да те побъркатс нелепият си шизофреничен хумор !