Големи рога: 6-годишната дъщеря на шеф Кустев от "Мастър шеф" разкрила изневярата на майка си

Големи рога: 6-годишната дъщеря на шеф Кустев от "Мастър шеф" разкрила изневярата на майка си

Вече познаваме шеф Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи в тазгодишното жури на "Мастър шеф". През 2020 г. той взе участие в друго риалити - "Фермата", но не риалити подвизите му засега представляват такъв интерес, колкото онова, което е преживял в личния си живот. Всъщност тв кариерата му стартира след тежък развод със съпругата му заради брутална изневяра от нейна страна.

"Рогата ми бяха като на лопатар", споделя днес кулинарят, а подробностите от един от най-драматичните периоди в живота му до момента, са повече от потресаващи.

Таралежков от "Мастър шеф" смени визията, никой не може да го познае СНИМКИ

С вече бившата му жена се запознават, докато той е шеф готвач в петзвездния хотел "Риц" Лондон, където става част от екипа на шеф Джон Уилямс. В Лондон Кустев, който е готвил за много ВИП персони до момента, сред които турският президент Ердоган, принц Чарлз и актьорът Брад Пит, работи активно 2 години. Връща се у нас през 2005 г., за да сключи брак с избраницата си.

След кратък престой в Банско, кулинарният спец заминава за Париж и там работи основно в ресторанти с по 3 звезди "Мишлен". Двамата уж много се обичат, говорят постоянно по телефона, с часове, но въпреки това се оказва, че тя е поддържала успоредно и други връзки.

Нов член на журито на "Мастър шеф" се срещна с крал Чарлз III СНИМКА

"Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от дъщеря ми, която беше само на 6 години. Тя ми призна за майчините си подвизи. Не беше никак приятно да науча от детето какви ги е вършила съпругата ми", огорчен е Кустев, който тогава решава да направи все пак и собствено разследване. Лъжел съпругата си, че не е у дома, докато в същото време гледал телевизия в хола. Тя пък му споделяла, че вече си е у дома. Не я преследвал, но ходел на местата, където тя твърдяла, че се намира и очаквано я нямало там. В един момент се уверил, че слуховете не са никак преувеличени, особено пък, когато я хванал на калъп. Тя нямало какво друго да направи и признала. В крайна сметка се стигнало до развод, пише столично издание.

Към днешна дата в живота на шеф Кустев отново има любов, но този път по-истинска. Той живее с млада брюнетка и признава, че е щастлив с нея./show.blitz.bg

Коментирай

нсп

нсп 08.09.2023 13:16

Голямо сравнение - Париж и Банско - горките шопо-македонци...

Бай Ху

Бай Ху 08.09.2023 19:32

Изневярата е била брутално ан@лна.

Мара лудата

Мара лудата 08.09.2023 20:43

ГолНе съ робот бе ТъПанарияма любов,до следваща изневяра!

Фифо

Фифо 09.09.2023 12:55

Да ме прости Господ, ама този прилича на….има лека форма на даун

Eeee

Eeee 10.09.2023 8:55

Преместих си го