Големи изненади в "Гласът на България": Любо Киров и Галена не издържаха и... ВИДЕО

Големи изненади в "Гласът на България": Любо Киров и Галена не издържаха и... ВИДЕО

На живите концерти в "Гласът на България" може да се случи всичко заради силната емоция на треньорите и огромното желание на участниците да продължат напред в шоуто.

В снощния лайф станахме свидетели на нещо, което до момента не се беше случвало. Силно развълнуван от изпълнението на своя участник Иван Иванов, певецът Любо Киров му отправи предложение пред всички, на което няма как да откаже.

Изненада! Ищар се появи в "Гласът на България" и стана страшно СНИМКИ

Шофьор на такси побърка Галена, тя се хвърли да го... ВИДЕО

Иван Иванов се изправи в пряк дуел за оставането си във формата с Лидия Ганева от отбора на Дара. В крайна сметка Иван отпадна, но спечели супер възможност да пее в Лондон на сцена, на която е пяла и световноизвестната звезда Роби Уилямс.

Галена проговори за Камелия и защо я е избутала от "Гласът на България"

Малко след това пък на сцената един срещу друг се изправиха Петя Панева от отбора на Галена и Даниел Стайков от отбора на Дара. Народната певица от Варна до такава степен успя да развълнува Галена, че тя получи сърцебиене, изправи се крака и заяви, че никой никога до този момент не я е карал да се чувства по този начин. "Ти си Гласът на България!", заяви на няколко пъти поп фолк звездата./show.blitz.bg

Коментирай

amerigo

amerigo 06.12.2021 13:19

това шоу се провали още в началото, когато отхвъляха годни, за сметка на негодни кандидати, класираха едно 12-3 годишно детенце, като стана ясно че Лечев му е бил музикален наставник, срамота! пълен фейк!

Някой повярва ли

Някой повярва ли 07.12.2021 1:03

Поне това шоу можеше да не е нагласено! В предвид аудиторията,която гласува няма как да се класира народната певица! Остава и да я направите гласът на България,това ли е заложено тази година?!!?

Някой повярва ли

Някой повярва ли 07.12.2021 1:05

Поне това шоу можеше да не е нагласено! В предвид аудиторията,която гласува няма как да се класира народната певица! Остава и да я направите гласът на България,това ли е заложено тази година?!!?

Умен

Умен 07.12.2021 1:35

Победителят е ясен,народната певица. Мястото и не е за този конкурс. Защо не пуснете някой оперен певец или пианист

Viki

Viki 07.12.2021 2:02

Абсолютно резонно и подобаващо за глас на България е да бъде Петя Панева. Българите се връщат към корените си, към духа си. За мен не е изненада, че все повече се гласува за нея. Всеки, който пише нещо различно е на грешен път. България се събужда от мечешки стм!

до модератора

до модератора 07.12.2021 3:41

Този който премахва коментарите дано да умре бързо и мъчително.

до модератора

до модератора 07.12.2021 3:49

С премахването на коментарите доказваш че си корумпиран служител. Бог дано те накаже.

Розалия

Розалия 07.12.2021 3:57

Иван Лечев също предложи на негов участник от отбора му да бъде с него на участие на негов концерт.

Сонита

Сонита 07.12.2021 10:42

Анна

Анна 07.12.2021 14:21

Никога не съм вярвала че една народна певица ще ме развълнува толкова много всеки път когато слушам Петя ме разплаква и ме кара да заобичам музиката и аз вярвам че тя трябва да бъде гласът на България .

Мишо

Мишо 07.12.2021 20:33

Защо да е нагласено предаването, а бе хора вие глухи ли сте или просто ей така си хейтвате по стара българска традиция, момичето Петя има уникален глас, направо извънземен, крайно време е такива гласове да печелят българско предаване а не англоезични изпълнения и псевдоизпълнители

Геновева

Геновева 08.12.2021 1:28

Иван Лечев същпо реагира преди да гласуват, като каза на неговия участник от отбора му: че каквото и да се случи с гласуването го кани на негов концерт да пее заедно с състава на Лечев. Но няма нищо лошо в това защото страстите надделяват над чувствата.

Стефан Бонев

Стефан Бонев 08.12.2021 1:44

Народната певица пее прекрасно и поп музика и всякакъв друг стил. Предаването е Гласът на България а не е за стилове музика. Аз също слушам поп и рок музика, но народните ни певици са известни като оперните ни певци заради прекрасните гласове.

Олга Петкова

Олга Петкова 08.12.2021 10:29

Шоуто е за гласът.Няма условие за определен стил в музиката. Не сте вие хората поставящи несъществуващи правила. Като не ви харесва, направете си ваше шоу,с вашите правила и приятно гледане. Народна певица на народни песни. Браво момиче!

Ст.Георгиев

Ст.Георгиев 08.12.2021 14:54

Само човек с тясно форматирана способност за възприемане на музикално изпълнение може да отрече предимствата на Петя.Тя е като шлифован диамант защото освен талант е вече достатъчно ерудирана в в областта на музикалното изкуство. Освен това е и хубавица. Тя ще помете останалите.

Плаъ

Плаъ 08.12.2021 16:34

За хората които казват че народна певица не може да стигне до това ниво значи отдавна не сте Българи а и това е гласът на България не на Англия или друга държава точно такъв тип певици трябва да спечелят и точно с такива песни български

Бай Ху

Бай Ху 12.12.2021 18:32

Други не знам, ама на Галена бих й се изцъркал в направената устичка.