Галена проговори за Камелия и защо я е избутала от "Гласът на България"

Галена проговори за Камелия и защо я е избутала от "Гласът на България"

Галена наследи Камелия на треньорския стол в „Гласът на България“ и не крие своите дълбоки симпатии към изпълнителката на „Луда по тебе“.

Фолк певицата за първи път коментира отношенията си с Камелия и имала ли е опасения, че ще ги съпоставят като жури. 

„Много харесвам нейния подход в шоуто и за това не ми беше лесно да приема. Но имах и нужда от предизвикателство. Правя го и за разнообразие на самия формат, който е с нови правила, водещ. Не смятам да копирам Камелия, а да покажа на зрителите себе си такава, каквато съм. Обещах си го още, когато приех предложението на bTV“ – казва тя пред списание D!VA.

Определя себе си като истинска и подчертава: „Държа да съм автентична – винаги съм печелила с това. Дори да харесам нещо в сценично поведение или представяне на колега се старая да не го преповтарям.

Работата й изисква да влиза в образи и за това става част от музикалния формат. „За да покажа коя съм наистина, когато не съм в роля“ – заявява хитовата певица.

Атрактивна, различна, завладяваща – такава е звездата, когато е пред своята публика, на сцената: „Там съм Галена, която се изключва от живота на Галина. Сякаш се затварям за всички събития от деня, забравям за болка, нищо не може да ме разконцентрира. Ще ти разкажа една случка от преди няколко години, когато излязох на сцената с бъбречна криза. Беше по Коледа, едва успявах да стоя на крака, а и нямаше кой да ме прегледа даже. Но кувертите в заведението – продадени, всичко се пука по шевовете. Управителят ми се примоли да отида, за да не разочарова хората. Съгласих се да се появя за 5 минути, да изпея едно парче и да се извиня за състоянието си и да си тръгна. Адреналинът така ме хвана, че пях 40 минути. Ето това прави с мен сцената".

За мнозина може би ще е изненада, но попфолк изпълнителката в свободното си време предпочита да не слуша музика. „Имам нужда от тишина, а не да се натоварвам с текстове, например“ – казва тя.

И все пак признава, че харесва всякакви музикални жанрове и стилове. „Рамщайн, албанско, турско, DJ Collect, гръцко, индийско. В момента любимата ми песен е гръцко танго от ’60-те, казва се „Два малки херувима“. Чух я в едно заведение и оттогава я слушам на повторение. Оказа се много популярен в Гърция шлагер“./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 05.11.2021 14:02

Прости вулгарни чалгари.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 05.11.2021 15:56

Тез двете чалгарки, вместо да си поливат вода, да си уадарят по една шпакла. Да има мир и любоф...

Вера

Вера 05.11.2021 17:04

Тази фолкаджийка Галена,въобще не става за жури, толкова проста и ограничена и лигава.Камелия беше много по добра от нея!

Лора

Лора 05.11.2021 17:06

И двете са много противни и лигави.Ще натискат бутона с крак,това е пълна простащина!

Цурка

Цурка 05.11.2021 18:18

Галена Мале а кой знае какво си ти нищо щом мъжлето ти идва при мен редовно да се забавлява ме значи не си толкова женствен с не го ХахахА не се ядосва скъпа моя не а гледна ще ти го взема от теб

777

777 06.11.2021 9:10

Две Урви се събрали на едно място.... Ха-ха-ха

Алито от София

Алито от София 06.11.2021 22:55

Аре този куркудил да го менкат вече ми омръзна да и гледаме червеното костумче

Мари

Мари 06.11.2021 23:20

Как пък не ти хареса нещо стойностно, ами гръцко, турско, индийско! Гюбеци и голотии!

Лили

Лили 10.11.2021 10:05

Галена е толкова проста и ограничена, незнам как ще обучава и дава акъл на тези певци.Ужас!!Няма ли си ръце а натиска бутона с крак.Пълна простотия.Вън от това шоу!