Глоби, строги правила и студ в "Къщата на инфлуенсърите" СНИМКИ 18+

Глоби, строги правила и студ в "Къщата на инфлуенсърите" СНИМКИ 18+

"Къщата на инфлуенсърите" е тотален онлайн феномен и май се е запътил да постигне успех от ранга на този, който си заслужи през годините и "ВИП Брадър".

В новото риалити "Къщата на инфлуенсърите" участват някои доста известни, но и някои... не толкова популярни лица. За тях не знаем защо са там, но това е друга тема. 

Йоанна Петрова, която определено е популярна влогърка, сподели в Youtube, че в "Къщата на инфлуенсърите" си е имало определени правила, които всички е трябвало да спазват. Всеки ден участниците са имали право да използват телефоните си за не повече от два часа. Толкова. За Йоанна не е било проблем, но е имало хора, които не са се чувствали добре с това правило. 

Имало е на моменти дори наказания. Е, не са били финансови, а просто са прекарвали още по-малко време с телефоните си. Йоанна все пак каза, че ако някой е имал спешна работа, то не е било проблем да използват телефона си за по-дълго време. 

Петрова разкри също, че в къщата било доста студено. Правим уточнението, че шоуто е снимано през май месец. Отоплението обаче било по-трудно, твърди още Петрова./show.blitz.bg