Георги от "Гласът на България" разкри голяма изненада, която ще се случи съвсем скоро ВИДЕО

Георги от "Гласът на България" разкри голяма изненада, която ще се случи съвсем скоро ВИДЕО

Георги Костадинов направи фурор в "Гласът на България" и въпреки че стигна до финал, но не стана победител, той е любимец на мнозина. Продължава да кара такси, в което всеки, който се качи, може да се счита за късметлия.

"Успях да вляза в една друга картина, която имах за себе си. Промених се. Моментите, които бях забравил в миналото си, се върнаха. Но успях да надградя това, което исках да покажа на хората", споделя талантът пред bTV.

"Той е толкова добър певец и човек, че много исках да го видя там. Хората да го видят, да го оценят", добави и Елена Кокорска, с която се обичат вече от цели 12 години.

Шофьор на такси побърка Галена, тя се хвърли да го... ВИДЕО

Наскоро в таксито на Георги се качват четирима души, които, разбира се, веднага го разпознават. Били толкова впечатлени от него, че поискали да си направят снимка. "Даже попяхме по пътя", разказва Георги.

Георги от "Гласът на България" спасява дете в екстремна ситуация ВИДЕО

Наскоро той прави нещо, което една майка ще помни до края на живота си - спасява детето й в изключително екстремна и страшна ситуация.

"Тази случка не е за разказване, защото е много страшна. Хората не могат да си представят какво се случва, когато човек, който се бори за живота си, и то дете, се качи в таксито ти... Братчето му го сложи на задната седалка, защото той не можеше да диша, беше посивял, а майката беше в истерия. Не се съобразих нито със светофари, нито с движение, просто дадох газ и исках да стигна до възможно най-близката болница. 

В крайна сметка детето стига навреме при лекарите, които правят възможното и успяват да спасят живота му.

Мнозина искат да видят този голям човек и безспорно страхотен изпълнител на сцената - където ще бъде точно на мястото си. И за тяхна радост през януари на Георги Костадинов му предстоят два проекта, един от които с треньорите в "Гласът на България". За какво точно става въпрос обаче, все още не издава.

На любимата му Елена пък й предстои да запише нова песен заедно с Белослава. "Скоро ще пея и със сестра ми Криста, която ще има нов албум"./show.blitz.bg

Коментирай

Стх

Стх 26.12.2021 17:12

Баси свинята е тоя

Азимов

Азимов 27.12.2021 14:48

Доста лимитиран певец.

д-р Емилова

д-р Емилова 30.12.2021 18:10

Крайно време е в "журитата" на подобни формати да има и естети ,а не само провинциални еснафи и проститутки, станали набързо популярни в целия хаос на обърканата ни и обезценностена държавица. С две думи-шопари като тоя, всякъде другаде, но не и на сцена!