Гаджето на Денислава от "Игри на волята" се оказа богат бизнесмен

Гаджето на Денислава от "Игри на волята" се оказа богат бизнесмен

Денислава Велкова от "Игри на волята", която влезе във формата заедно с майка си Виолета Стайкова, се оказа в любовна афера с доста богат бизнесмен, който живее в Чикаго. Името му е Любомир Иванов и е собственик на голяма компания с камиони, с повече от 100 души персонал.

Любомир обаче, не е съвсем неизвестен за родните тв зрители, тъй като през 2021-ва участва във "Фермата" и дари 50 000 лв. за построяването на манастир. За връзката на блондинката с бизнесмена проговориха близки до двойката и макар Денислава също да е живяла в САЩ, тя се запознава с Любомир не отвъд океана, а в София. 

Мачото Гатьо проплака от тежък проблем в "Игри на волята", лицето му се поду след... СНИМКИ

Връзката им е вече повече от половин година, но при едно от пътуванията на бизнесмена настъпва разрив в отношенията им и прекратяват всякаква комуникация. Тогава Денислава започва нова връзка – с Кристиян Кирилов от риалити сериала "София ден и нощ", но любовната им история не продължава дълго. Двамата се разделят, а след това Дени и Любомир отново си стават близки.

Изглежда, че Любомир държи много на Денислава, като според близки до двойката - има намерение да направи връзката им дори и още по-стабилна съвсем скоро, пише "Флагман". Дали обаче 39-годишният бизнесмен и 24-годишната блондинка ще стигнат до сватба, предстои да разберем.

Мариела Нордел съсипа Гатьо от "Игри на волята": Не става в леглото

Любомир Иванов има един брак зад гърба си и две деца, а от визитката му във "Фермата" стана ясно още, че след развода със съпругата му синът остава да живее при него, а и дъщеря му прекарва по-голяма част от времето с тях. Любомир признава също, че мечтае за здраво и голямо семейство и много иска това да му се случи един ден./show.blitz.bg

Коментирай

това

това 23.09.2023 12:13

тъпо парче нема начин да не се ръга в гъзо!

ха ха Хо

ха ха Хо 23.09.2023 12:54

Оф,фукльото чалгар от Фермата се задяваше там с една малка която имаше приятел,Дени, майка и този толкова успели в САЩ а се бутат в режисирани шоута в Булгария.Имаше във Фермата и една мнима ревла от Чикаго-потрес.

Хихихииии

Хихихииии 23.09.2023 17:53

Успели чистачки в САЩ. Долни уро.спии

Тони

Тони 24.09.2023 5:34

Вероятно ще продължи за мечтае за голямо и стабилно семейство. Въпросната Дени е шашава по цялата глава, а и навърта сериозен километра с много Нерези.

Ами,

Ами, 24.09.2023 13:38

Чудно защо съпругата му го е зарязала този така богат бизнесмен и се е върнала в България.Явно не е много ок с характера видя се и във Фермата-поклоник на чалгарката Галена даже там я домъкна.