Мачото Гатьо проплака от тежък проблем в "Игри на волята", лицето му се поду след... СНИМКИ

Мачото Гатьо проплака от тежък проблем в "Игри на волята", лицето му се поду след... СНИМКИ

Гатьо набързо се превърна в един от най-коментираните участници в настоящия сезон на "Игри на волята". Мачото, който все демонстрира принципи и мускули, този път се оказа в доста лоша ситуация - подут и в окаян вид.

След като предизвика вълна от подигравки с молбата си да му бъде дадена спасителна жилетка, за да плува до понтона в една от предишните игри на Арената, при все, че жените се справиха доста по-добре от него, ето, че нова неволя сполетя мачото, след като му се наложи да отиде при Амазонките на Дивата река.

Мариела Нордел съсипа Гатьо от "Игри на волята": Не става в леглото...

Явно суровите условия не понесоха на Гатьо и той се оказа алергичен. Лицето му се поду за ужас на останалите участници и се наложи дори намесата на лекарски екип. Според командоса проблема се отключил, докато събира дърва в гората и без да иска се е докоснал до гъбите.

Брутална подигравка с "Гладиатора" Гатьо от "Игри на волята" СКРИЙНШОТ

В крайна сметка на Гатьо му бяха дадени лекарства, с които да тушира алергията си и да може да продължи играта. "Ще се оправя", все пак заяви войникът със спорни качества в морската вода./show.blitz.bg

Коментирай

Един от селото

Един от селото 21.09.2023 13:28

Трябва да му бият една кожена инжекция.

Вили

Вили 21.09.2023 14:18

Гатьо е нарицателно за Ганьо - оф тоз все нещо има - махайте го оттам че да не се повреди съвсем - надуваеми мускули и празна тиква - "Само Гатьо си знае кво му е, кога никой друг не знай кво му е"

юри

юри 21.09.2023 18:42

егати и командоса,този и за пазач на кенеф не става

tgers

tgers 22.09.2023 1:02

Гатьо се наду като родопска каба гайда на фестивала Пирин пее