Гаджето на Даяна Ханджиева взе кардинално решение, което я стъписа СНИМКА

Гаджето на Даяна Ханджиева взе кардинално решение, което я стъписа СНИМКА

Баскетболистът Кристиян Ставрев, който напоследък се прочу като бившето-настояще гадже Даяна Ханджиева от "Фермата" вече доста сериозно обмисля дали да не направи един ход, който със сигурност няма да се хареса на популярната му приятелка.

Атлетичният хубавец смята да се яви на кастинг за предстоящия нов сезон на най-патриотичното шоу в родния тв ефир "Фермата", чийто старт е на 11 септември.

Изненада! Даяна Ханджиева се върна във "Фермата", за да се... СНИМКА

Участниците тази година ще ремонтират вековен манастир и стопанството край него. Все още не е сигурно, че атлетичният спортист ще е сред тях, но е потвърдено, че Даяна, която сега гледаме и в повторението на "Скъпи наследници", пак е кацнала при старата си любов Ставрев.

Припомняме, че брюнетката влезе във "Фермата" само преди година, вероятно, за да сложи край на връзка си с баскетболиста и да започне на чисто. Това, обаче, както изглежда, не се случва към днешна дата, пише woman.bg

Даяна Ханджиева се съблече и заговори за силикон СНИМКИ 18+

В риалитито Ханджиева завъртя главата на фокусника Дани, после и на пилота Петър, но от флиртовете й не излезе нищо сериозно и вероятно заради това сега палавата Даяна отново е обратно при бившия си, който пък приключи със спортната си кариера в Щатите и вече е в България./show.blitz.bg

Коментирай

Ди-ди

Ди-ди 26.08.2021 19:26

Това момиче е много тъпичко и лигаво. Какво може да покаже баскетболиста освен някой режисиран флирт