Фолк звезди се явиха на кастинг на  "Гласът на България", избраха Галена за свой ментор ВИДЕО

Фолк звезди се явиха на кастинг на "Гласът на България", избраха Галена за свой ментор ВИДЕО

В музикалното предаване "Гласът на България" на кастинг се появиха попфолк изпълнители. Гласовитите изпълнители успяха да обърнат столовете на Галена и Любо Киров, а Дара и Иван Лечев на няколко пъти също посягаха към червения бутон. 

Най-интересното е, че Галена се направи на важна и не поздрави колегите си от фолка. Тя се направи, че не ги познава, което направи лошо впечатление на зрителите. 

За победа в "Гласът на България" ще се борят изпълнителите Ирена и Александър, които бяха част от каталога на "Ара мюзик" и зад гърба си имат няколко издаде песни. Стартират като самостоятелни изпълнители, но след това пускат два и два дуета.

 

Освен на сцената, Ирена и Александър са дует и в живота. Младото семейство има и 4-годишен син, който също проявява певчески талант. 

"С Александър се запознахме в музикалното училище в Котел, където бяхме в един клас. Аз бях инициатор на нашата връзка. Той отначало се дърпаше, ама после поддаде и вече не ме пуска толкова години. Нашата мечта е да покоряваме големи сцени и да имаме хитове. Затова решихме да се явим в "Гласът на България". За нас това е възможност да си сверим часовниците и да проверим докъде сме стигнали. Искаме да изживеем тази тръпка. Когато сме двамата се чувстваме по-силни", заяви Ирена. 

"Много сте сладки, аз харесвам тази песен. Ако трябва да съм честна, Ирена е много по-добра и заради нея натиснах бутона и се обърнах", каза Галена за изпълнението им на дуета на Анелия и Миро "Завинаги". 

"Това, че сте семейство, допълнително придава сглобка на дуета ви. аз харесвам и Александър как пее, защото и в други стилове биха се справили добре. Това ме накара да се обърна, макар да съм сигурен, че като вкус се доближавате повече до Галена",, пък беше коментарът на Любо. Въпреки това те избраха Галена за свой ментор в шоуто./show.blitz.bg

Коментирай

М.Д.

М.Д. 24.10.2021 0:49

Ами то и аз не знаех, че са имали песни преди. Съмнявам се Галена да гледа конкуренцията, която не я застрашава.

musician

musician 24.10.2021 20:55

Прословутата минетчийка от ваната - елементарно и смахнато същество.

Неда

Неда 27.10.2021 22:31

Убедена съм, че е безкрайно бездарна и няма никаква работа в този формат! Какво ще дадеш, ако нямаш какво?!