Фолк певец и адреналинка от "Господари на ефира" атакуват "Един за друг"

Фолк певец и адреналинка от "Господари на ефира" атакуват "Един за друг"

Предаването за двойки "Един за друг" беше единственото шоу в ефира, в което не се залагаше на известни личности, прости и грандиозни скандали, с което успя да спечели голяма фенска аудитория. Заявките за новия сезон са противоположно на всичко досега. 

В шоуто с участие са се уредили една от най-популярните двойки в Инстаграм, а съща така и бивша адреналинка. "Съсипаха го и това предаване", измърмориха почитатели на шоуто. 

Артьом и Криси са добре позната двойка в социалните мрежи, а той дори се опита да гради музикална кариера. Е, не успя да изгрее на сцената, но пък с напористата си приятелка са се бутнали в шоуто за двойки, като целят да станат още по-известни и да започнат да печелят добре от реклами. 

От продукцията пък издават, че са вкарали бивша адреналинка от "Господари на ефира", с което вероятно очакват да спечелят повече зрители, но към момента само губят от този подбор на участници. Сред останалите двойки има влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар.

Арти и Криси 

Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. 

Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.

„За първи път с моята съпруга сме заедно пред камера. Много е хубаво и специално за двамата. Новият сезон на предаването е изключително атрактивен и добре измислен. Има хора с различни характери и професии, но те успяват да запазят позитивното настроение през цялото време“, сподели Краси Радков в „На кафе“. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева допълни, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.

„Благодаря на Краси и Станислава, че се присъединиха към екипа, те са страхотни партньори. Нямаше как да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са съвсем нови и много зрелищни“, коментира от своя страна водещият Емо Чолаков./show.blitz.bg

 

Коментирай