Филип издаде голямата тайна на Бачорски и каза какво се случва зад кулисите на "Хелс Китчън"

https://show.blitz.bg/rialiti/filip-izdade-golyamata-tayna-na-bachorski-i-kaza-kakvo-se-sluchva-zad-kulisite-na-hels-kitchan Show.blitz.bg
Филип издаде голямата тайна на Бачорски и каза какво се случва зад кулисите на "Хелс Китчън"

В кухнята на Hell’s Kitchen България напрежението е нажежено, но това не пречи на участниците да се шегуват и анализират случващото се.

Цвети от предишния сезон и Филип от тазгодишния „златен“ формат споделят любопитни детайли от кулинарната битка и разкриват интересни моменти зад кулисите.

Въпреки стреса и динамиката в кухнята, Филип вижда неочаквани прилики между кулинарията и любимото си хоби – автомобилите:

"Шеф Ангелов е фен на колите, а това ми беше интересно – каква е връзката между тях и готвенето? Оказва се, че една щипка сол може да промени цялата вечер – точно както в състезанието една милисекунда може да реши всичко. Осъзнах колко е важно да не правиш грешки в кухнята."

С усмивка споделя, че вече е „цар на палачинките“ и се е научил да прави гювече.

Филип не пропуска и шеговити коментари за съотборника си Бачорски:

"В началото той не знаеше къде се намира, но сега вече е под „Стокхолмски синдром“ – отвлечен е и ще остане тук до края! Той успява да спечели вниманието на Петя Буюклиева, следвайки златното правило за един успешен брак: мъжът е или прав, или щастлив. Жените, според нас двамата, не са за разбиране, а за обичане. Именно затова той общува толкова лесно с дамите."

Според информация зад кулисите, Бачорски всяка сутрин носи по една роза за дамите в шоуто, но за Петя винаги има три.

Една от любимките на шеф Ангелов от предишните сезони – Цвети от Враца, споделя как готвенето е било в основата на връзката ѝ с Патрицио: "Запознахме се чрез храната. Любовта ни започна с ризото, което научих да приготвям в Hell’s Kitchen по време на мастър клас."

Цвети има и съвети за половинката си, който в момента е част от шоуто: "Патрицио е много възпитан и добър, но именно това му изиграва лоша шега. В кухнята трябва да е по-твърд и да умее да командва. Казах му, че ако иска да стигне далеч в „Кухнята на Ада“, трябва да покаже лидерски качества."

Тя не пести критики и към другите участници: "Едуард е добър готвач, но няма подходящ характер. Държи се грубо с останалите и не е нормално да крещи непрекъснато. Тоби, от своя страна, показва класа и умения, докато Едуард вече три пъти е с оранжева престилка."

Филип завършва с философски размисъл за значението на енергията в кулинарията:"Не можеш да спечелиш такова предаване, ако не можеш да работиш в екип. В крайна сметка, екипът решава кой остава и кой си тръгва. Всяко нещо започва от молекулата – ако някой готви за нас, трябва да е положително зареден. Ако липсва сол, можеш да си подправиш ястието, но ако храната е заредена с цялата отрицателна енергия на света, това вече е проблем."/show.blitz.bg

Горещи

Коментирай