Фенове на "Сървайвър" скочиха срещу порно актрисата Стефани Разсолков

Фенове на "Сървайвър" скочиха срещу порно актрисата Стефани Разсолков

Участниците в най-новия сезон на предаването „Сървайвър“ вече са ясни, а присъствието на част от тях предизвика сериозни дебати в социалните мрежи. Те ще бъдат разделени на два отбора – „Известни”, в който ще има популярни български лица, а част от отбор „Войни” ще бъдат непопулярни хора, с различни постижения и кариери.

В отбора на известните ще бъдат футболистът Благой Георгиев, певицата Татяна, влогърът Стефан Попов – Чефо, шеф-готвачката Божана Кацарова, ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, атлетът Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Именно участието на инфлуенсърката, по-известна в интернет пространството с псевдонима Tattstoner предизвика бурни дискусии в социалните мрежи, пише "Trafficnews.bg". 

Голяма част от потребителите в мрежите коментират, че мястото й не е там. Причината за тази им реакция е начинът, чрез които тя изкарва пари, а именно от платформата Onlyfans. Тя е една от най-известните българки в сайта за еротично съдържание, като за три месеца изкарва близо 50 000 долара.

Доходът й само от снимки за възрастни е около 10 000 лева на месец, твърди самата тя. Освен снимки, тя публикува и нецензурни клипове с участието на мъже, с които прави секс, както и такива, на които се самозадоволява.

Много от коментиращите са против това, да се дава поле за изява на лица, станали известни с подобен тип занимания.

„Децата ни са фенове на предаването и редовно го гледаме заедно. Как да им обясним тази кака защо е там и с какво по-точно е известна?”, пишат потребители.

Разсолков има около 100 татуировки по себе си, а първия си татус прави едва на 13 години. Друго, което провокира нейната известност е случай, в който е продала на фетишист буркан с урината си, за който взела 200 долара. Въпросният последовател пък заснел видео как излива съдържанието на буркана върху лицето си. Въпреки, че брюнетката редовно е заявявала, че не прави секс за пари, хората в социалните мрежи се съмняват в истинността на твърденията й.

Друг участник във формата също предизвика възмущението на потребители с начина си на изкарване на пари. Става дума за Мария Обрейкова, която също е инфлуенсър. Все още няма данни Обрейкова да педлага услуги в сайтове за възрастни, както в случая на Стефани, но за сметка на това един видео разговор с нея, в друга онлайн платформа струва 278 лева.

Тепърва предстои да разберем дали момичетата могат да покажат стойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене, каквито са и изискванията към участниците във формата.

Въпросът е, трябва ли в едно семейно предаване като „Сървайвър”, което има за цел да възпитава способност за оцеляване, сила и спортен дух, в праймтайм да излъчва хора, налагащи един недобър модел за младите хора. Разбира се всеки има право да избира нишата, в която да се развива, но нужно ли е този модел да се лансира и да доминира в ефира на една от най-гледаните телевизии у нас?/show.blitz.bg