Фен на "Капките" разкри истината за Рачков и Веселин Маринов, която хората не трябва да знаят

Фен на "Капките" разкри истината за Рачков и Веселин Маринов, която хората не трябва да знаят

Съобщението на потребителя получи много коментари като разбира се има такива, които го подкрепят и такива, които го оплювят, че е голям разбирач

Един от най-верните фенове на "Като две капки вода" изненада потребителите в социалните мрежи с коментара си за риалитито. Йоан Стояновски, признава, че не пропуска епизод, а дори и да го е направил, то е в рамките на статистическата грешка.

Повод за думите на Стояновски е водещият Димитър Рачков и един от членовете на журито - Веселин Маринов.

Съобщението на потребителя получи много коментари като разбира се има такива, които го подкрепят и такива, които го оплювят, че е голям разбирач.

„Този формат е един от любимите ми. Гледам го от много време, изгледал съм почти всички епизоди от всички сезони.

Казвам почти, защото е възможно да съм изпуснал някой, допустимата статистическа грешка. Сега по същество – защо пиша това. Защото се изнервям колко лоши хора може да има и да обиждат Васил Маринов и Димитър Рачков грозно. Видимо е, че давамта влизат в ритъма на шоуто и забавляват нас (публиката) с шегите си. Обаче има хора, които приемат това много буквално и се гаврят с личностите им в коментарите.

Васил Маринов и Димитър Рачков са професионалисти и това им е работата. Да привличат зрителски интерес. Могат го и дори много добре го правят, затова трябва да им ръкопляскаме, без да ги обиждаме.“, пише потребителя.
 

 

Коментирай

Дааа

Дааа 27.04.2023 15:15

Веселин Маринов, не Васил.....

Абе

Абе 27.04.2023 15:46

Тоз Стояновски да не е от РСМ?

Кънчо

Кънчо 27.04.2023 20:21

тоя Стояновски фостата и гъза!

Неееее

Неееее 27.04.2023 20:51

Кънчо душичке не на Стояновски фостата и гъза бе не тъй .На мене АТИЛА педераст пасивняка говняка отрепката долна шибантията фостата и в гъза ме .Моля те !

Soni

Soni 27.04.2023 23:55

Престанете с тези вулгарни коментари. А и се научете да пишете граматически правилно и след това коментирайте. Концертите на Веселин Маринов са при препълнена зала. За Рачков мога да кажа, че кара публиката да се смее, а това говори, че е професионалист. Като не ги харесвате, не ги гледайте!

Фенчето

Фенчето 28.04.2023 9:56

е с болен мозък. Да се лекува спешно. Предаването е боза, а продуцентите - на сапун.

вън !

вън ! 28.04.2023 13:22

Веселин Маринов пълни залите, защото таргет групата и феновете му са пенсионери - а както знаем те са 50% от населението ни. Стояновски македонец ли е ? Ако да - да спира да пише веднага ! Няма право на дума ТУК в България !

Alex

Alex 28.04.2023 20:58

Абе,майната ти...Грозното е,че палячото се държи се държи грозно и предизвикателно!Доста се изтърка вече!А колегата му щял да отиде на логопед,щото освен,че е торба в нескопосан костюм,ами и е забравил да говори членоразделно!Просто се чудя Веско Маринов какво прави там?!

Дани

Дани 28.04.2023 21:27

Очевидно е че се майтапят,но малко ми идва в повече!!! Веселин Маринов е изградил по консервативен имидж и ми се струва обидно това държание на лигавия Рачков!!! Всичко има мярка!! Иска да си оправдае хонорара и преиграва!!

Нейко

Нейко 29.04.2023 3:57

В голяма грешка си Стоянович,това си е чиста разспра.

Николай Йорданов

Николай Йорданов 02.05.2023 8:44

И според мен двама правят шоу и в това няма нищо лошо .

МИ ПАК АЗ

МИ ПАК АЗ 03.05.2023 20:06

Рачков ако беше в западно студио да са го изхвърлили мноооооого отдавна. Можеш да се майтапиш ама елегантно. Не просташки като него. Има си мярка. Я се опитайте да се измайтапите с Рачков по същия начин. Да видим колко носи на майтап. ТАМАН НИКАК НЕ НОСИ.