Ето с каква рокля се оказа на сватбата си с Явор Вики от "Един за друг" СНИМКИ

Ето с каква рокля се оказа на сватбата си с Явор Вики от "Един за друг" СНИМКИ

Броени дни, след като съобщиха, че са сключили брак след победата им в "Един за друг", Виктория и Явор показаха и снимки от най-щастливия си ден, откакто са двойка. Двамата избраха 10-тата годишнина от началото на връзката си, за да си кажат "ДА", а медения си месец ще карат в луксозен комплекс в Доспат.

Видни гости на сватбата им, са били Радина и Петър от "Един за друг". Вероятно си спомняте, че Виктория дори изрази желанието си пред Явор след края на шоуто да живеят като тях двамата – с множество пътувания и екстремни преживявания.

Ето какво се случва с участниците от "Един за друг" след края на формата СНИМКИ

Виктория не пропуска да отбележи, че двамата с Явор вече са семейство Зайн. Тя си пожелава живот, изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Да бъдат здрави и все така заобиколени от истински и позитивни приятели.

Победителите от "Един за друг" вдигнаха много бърза сватба, а за кумове избраха СНИМКИ

Голямото им сватбено тържество е насрочено за 12 август, а сегашното било скромно отбелязване на брачния им съюз. Всъщност и сегашното тържество не е било от най-скромните, предвид, че Виктория е била облечена в сватбена рокля на една от хитовите родни дизайнерки, в чийто тоалет преди време се омъжи и друга адреналинка от Господарите – Жана, пише "Уикенд".

Рокли на същата дизайнерка са обличали миската Антония Петрова и фолк фурията Софи Маринова. Костюмът на Явор пък е бил в най-актуалния напоследък тъмносин цвят, съчетан с бледорозова папионка. Дъщеря им Карина пък е била шаферка и също като майка си е била пременена в бяла рокля.

Очаква се втората им сватба да е морска. Този път бракът им ще е църковен, а събирането – по-пищно. По всяка вероятност ще последва и втори меден месец, който едва ли ще е в България.

Мълвата носи, че Виктория и Явор ще отпътуват към някоя екзотична дестинация. Вероятно със 74-те бона, които спечелиха от предаването, ще могат да си я позволят, стига да не похарчат парите за други забавления, пише още изданието./show.blitz.bg

Коментирай

Стига де !

Стига де ! 07.06.2023 23:41

Номера от селски вечеринки !

mитко

mитко 08.06.2023 6:24

и все пак на коя дизайнерка е роклята,никой не разбра

1234

1234 08.06.2023 13:24

Яко си е пичето,само за лющене е!