Ето коя красавица влиза в "Игри на волята" 6

Ето коя красавица влиза в "Игри на волята" 6

По-запалените фенове на "Игри на волята" няма как да не се сетят за детето чудо от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или ако случайно са го направили, имаха съвсем наскоро възможността да си припомнят някои неща покрай битката й срещу Габриела Олимпиева на Арената.

Джералдин, която стана популярна и като най-младия участник в историята на предаването, се раздаде по познат начин в битката срещу Габриела. Но тя има как да потърси реален реванш за представянето си в играта. 

В "Игри на волята" стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и...

Както е известно, миналата събота Габи загуби кастинг битката срещу Джералдин, за която се бе записала заедно с брат си Валентин. И двамата обаче не успяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са амбицирани да се видят в сезон 6 на играта.

"Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя - нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си", призна след загубата си на Арената Габриела. А брат й Валентин още отсега дава заявка:

"Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви."/show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 26.10.2023 16:17

На снимките си личи, че има много месеста путка!

dimass

dimass 27.10.2023 12:28

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон--- https://mub.me/medik