Ето кой печели "Гласът на България"

Ето кой печели "Гласът на България"

22-годишният Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи шансове да стане победител в шестия сезон на шоуто за певчески таланти „Гласът на България“, пише "Галерия". 

Той е от отбора на Камелия, която досега не е имала участник, завоювал първото място в шоуто. За разлика от ветерана в журито Иван Лечев, който цели два пъти е имал победители от своите отбори.

Тино ще се състезава на финала с Ива Георгиева, Надежда Александрова и Атанас Кателиев. Те ще се борят за голямата награда от 50 000 лева. 

Кирил вече има много почитателки, които ще гласуват за него на 9 юни. Той се радва на най-голяма популярност и в социалните мрежи. Един от полуфиналистите от „Гласът на България“ ще има уникален шанс да влезе в студио заедно с „Клийн Бендит“. Британската банда ще избере българския глас, с който да запишат специална версия на свое култово парче.

Музиката е неизменна част от живота на Тино. Той има своя банда, с която свирят авторска музика и правят кавъри. Заради екстремно ниския му кадифен тембър го наричат „българския Ник Кейв“.

За съжаление на своите почитателки младият певец обаче не е свободен. Приятелката му завършва кино и театър в Рединг, Англия. От година и половина са заедно и поддържат връзката си от разстояние. Виждат се през два-три месеца, но пък много си пасват. Тя обаче е решила да остане в Англия, докато той иска да продължи да се занимава с музика в България и затова още не знае как ще продължат отношенията им занапред./show.blitz.bg

Коментирай

Ужас!

Ужас! 07.06.2019 15:38

Не може да е сериозно. Нищо лично, но момчето става за говорител, но за певец? Ако това се случи, със сигурност сме ударили и тук дъното! При това много на дребно.

Роси

Роси 07.06.2019 22:55

Само ТИНО! Победа! Жесток си!

taka e

taka e 08.06.2019 1:21

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

Манчева

Манчева 08.06.2019 3:02

"Ужас" вече ударихме дъното като избраха Радка за победител в едно друго нагласено предаване ,така че нищо ново под слънцето.

васко

васко 08.06.2019 13:49

На всяка манда мерудия -Близ ???!!! По горе афишираше футболните си познания , сега пък е гадател , удари в Земята и баба Ванга !!! " Едно е да искаш , друго е да можеш , атрето и четвърто е да го направиш " ХАЙТОВ !!! Малко скромност бе блицаджии !!!