logo

Ето кой напусна "Игри на волята" след жестока битка СНИМКИ

Ето кой напусна "Игри на волята" след жестока битка СНИМКИ

Ожесточените битки в "Игри на волята" вече са факт, а заедно с тях са ясни и първите, на които им се налага да напуснат формата, след като минаха през доста тежко изпитание.

Волята и способностите си този път трябваше да тестват Ева и Ивайло във втората елиминационна битка на "Игри на волята: България". Двамата се изправиха един срещу друг готови за победа, но гражданският пилот се представи по-убедително и продължи напред в играта. По този начин Ева се превърна във втория участник, разделил се с екстремното шоу.

Ваня от "Игри на волята" крие жестока семейна драма! Нейният баща я...

Преди битката двамата номинирани получиха шанса да изберат своите Съюзници, като Ева от Ловците реши да получи подкрепата на Тодор, а Ивайло от Рибарите гласува доверие на Станимира. Изборът на бившия капитан предизвика бурни емоции в племето и по-специално у Николай, който се почувства пренебрегнат.

Марешка Бардем от "Игри на волята" лъсна чисто гола СНИМКА 18+

В играта Съюзниците изпитаха точността си, опитвайки да вкарат четири топки в четири различни коша. Те се хвърлиха в битката с много хъс за победа, но Станимира беше по-бърза в стрелбата и спечели предимство за Ивайло, както и 30 гроша за себе си.

Същинският сблъсък започна с мобилизация на силите и потенциала на номинираните състезатели. Елиминационното изпитание тества паметта, силата, съобразителността и концентрацията на двамата играчи. След спечелената от Станимира преднина, Ивайло си осигури водачество в битката.

Въпреки че Ева успя да навакса след затрудненията си в началото, хладнокръвието и увереността на противника ѝ от Рибарите не успяха да го спрат по пътя му към победата.

"Игри на волята: България" стартира ударно, ето кои са новите капитани СНИМКИ

"Битката не беше лесна и за мен беше чест да се изправя точно срещу Ивайло. Смятам, че по-добрият трябва да победи. Такава е играта и той се представи блестящо в нея", сподели напусналата "Игри на волята: България" Ева от племето на Ловците.

В понеделник предстои нова териториална битка, в която ще бъде решено къде ще живеят Рибарите, Ловците и Жътварите през новата седмица. Тогава ще стане факт и новата изненада за състезателите – към тях ще се присъединят двама нови участници - кои ще бъдат те и в кое племе ще отидат, ще научим много скоро./show.blitz.bg

Коментирай

МИ,

МИ, 20.09.2020 20:04

Патица,10 пъти се връща и не може да запомни 4 цифри.Слаб играч.Мислеше си да минава леко под крилото на жиу-жицуто и Симона като им се мазни и блещи със сините си лещи.