Ето кой със сигурност отива на финал в "Игри на волята" ВИДЕО

Ето кой със сигурност отива на финал в "Игри на волята" ВИДЕО

Поредна тежка номинационна битка се разигра между Непобедими и Безстрашни и определи първото номинирано племе тази седмица в "Игри на волята: България". Изненадите накрая пак бяха големи!

Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. Стратегията на Безстрашните се оказа успешна и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги спаси от племенен съвет.

Тази новина за Фейгин и Жоро хвърли в ступор всички участници от "Игри на волята"

Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на съперниците си от Безстрашните. Те разбраха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи извънреден нов избор. Непобедимите единодушно върнаха капитанската позиция на предишния си лидер - Алекса, но той не успя да изведе племето до желаната победа. 

А сега де: Генчо от "Игри на волята" хвърли в туш всички с бомбастична СНИМКА

Същата вечер племенният съвет на Непобедимите определи първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, за да получи имунитет за този и следващия съвет, ако Непобедимите отново изгубят, което гарантира мястото му сред финалистите.

Това принуди племето да избере нова мишена за своите гласове, а капитанът Алекса гласува сам за себе си и избра да се изправи в елиминационен дуел./show.blitz.bg

Коментирай

Браво

Браво 17.11.2022 14:00

Супер си Жоре, но друг ще нагласят за победител. Днес ще паднете и номинирайте злобната Виктория...

Ккк

Ккк 17.11.2022 14:16

Жорето да саботира днес играта.

Журито

Журито 18.11.2022 0:32

Алекса сам искаше да се изправи срещу жена за да им намали бройката при обединяването . Сети се че жените ще освиткат мъжете и без мъжки битки ще победят

Т.т.

Т.т. 18.11.2022 8:15

Само шашми!

Ц. Цветанов

Ц. Цветанов 19.11.2022 12:26

Георги не става за мъж, а камо ли за победител - той е най-обикновен егоист и мухло.