Тази новина за Фейгин и Жоро хвърли в ступор всички участници от "Игри на волята"

Тази новина за Фейгин и Жоро хвърли в ступор всички участници от "Игри на волята"

Александра Фейгин от "Игри на волята" напусна шоуто преди известно време, но от него тя взе нещо по-важно от голямата награда - любов. Тя и Георги са все още заедно, а по всичко личи, че връзката им е минала на друг етап.

Оказа се, че отношенията им много бързо се развиват и са взели много важно и сериозно решение за съвместния си живот, което изненада техните съплеменници и приятели. 

Фейгин и Георги май вече живеят заедно. За това подсказаха сторита на Георги, в които той отговори на въпроси на последователи. Сред тях имаше и такива, свързани с Фейгин, а той направо обърна камерата към нея. Оказа се, че двамата са в уюта на дома, по домашни дрехи и на дивана. 

 

По-рано през деня пък Георги показа, че има нов любим спорт и това са кънките на лед. Сладко, нали? Всъщност не трябва да сме психолози, за да заключим, че именно времето, прекарано заедно, и общите любими хобита са сред ключовите за една успешна връзка - нещо, което Георги и Фейгин отдавна са разбрали.

"Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно", разкри Фейгин пред vbox7.com. 

Двамата с Георги се запознали още на тестовете преди Игрите и още тогава усетили, че двамата са един за друг. Дори мечтаели да са в едно племе, но в крайна сметка резултатът е по-важен, а той е една красива връзка.

Впрочем от сторитата на Георги стана ясно и друго - двамата с Фейгин съвсем скоро ще гостуват на Илиян и Мани в Лондон./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 16.11.2022 13:36

Прекалено са млади още много любови има да изживяват.Гошето да внимава с рускинчето,че лесно пуска сълзица за да манипулира.

Бай Ху

Бай Ху 16.11.2022 14:37

Ма тоа е мангал бе.

Алито от София

Алито от София 17.11.2022 8:20

Жорката е доста тъпо парче, и много стиснати, не знам за фейги, но щом се обичат, нека се вземат