Ето кой печели този сезон на Hell’s Kitchen ВИДЕО

Ето кой печели този сезон на Hell’s Kitchen ВИДЕО

Мускулестият мачо Станислав Иванов май е новият победител в актуалния сезон на кулинарното шоу "Хелс Китчън", а информацията се тиражира като топъл хляб в публичното пространство.

Според lifeonline.bg дори снимките на предаването вече са приключили, а след като прожекторите в кухнята загаснали за цяла година, всички участници се събрали да полеят края на сезона и победата на Станислав в известен столичен пиано бар.

Цвети от "Хелс Китчън" срази фолкпевицата Мария с това изказване ВИДЕО

Там те празнували шумно и поздравявали победителя с песни и тостове. Според информацията миналото на сладкаря е не по-малко любопитно. В тийнейджърските си години, произхождащият от ямболските села левент прекарвал летата на морето в Обзор, където родителите му имали скромно заведение. Там той помагал, но повече предпочитал да лентяйства, а любими му били плажните свалки с чуждоземки.

Интересно било, че гларусът не налитал на млади и засукани момичета на неговата възраст, а си подбирал по-възрастни рускини и полякини, някои от които дори дошли на почивка с децата си, твърди още сайта. Той не отказвал покани за почерпки, а някои от завоеванията му се връщали на следващия сезон със щедри подаръци за жребеца.

Славата на породистия младеж, че не отказва ласки срещу армагани, се носела из крайбрежното градче, където местни разпоретини също започнали да се увъртат около него в края на сезона, когато туристките отлитали към студените си домове.

По стечение на обстоятелствата, морската идилия на гларуса приключила без време и той се ориентирал към столицата, където както е известно възможностите са много по-големи.

Според разказвача на тази история, мускулести авери от залата, които също си докарвали допълнителни приходи чрез забавляване на застаряващи дами, бързо лансирали свежото попълнение и така от морски гларус Мистър Обзор се превърнал в столично жиголо.

Колегите по мускули от фитнеса обаче му обяснили, че лелките могат да бъдат проблемни защото повечето си имат влиятелни мъже, а и е по-доходоносно да забавлява състоятелни господа. 

Дали Станислав се е поддал на изкушението да припечелва по този начин остава загадка, но се знае, че е доста популярен в гей средите в София и Пловдив./show.blitz.bg

Коментирай

6666

6666 10.04.2023 17:29

Къпаната Врачанка ме кефи повече

пепи

пепи 11.04.2023 0:09

баси грозната муцуна има този

Дара

Дара 11.04.2023 7:11

Не харесвам това мангалче! Грозноват,простоват,нахален,нагаждач,абе,противен отвсякъде!!! Личи си чернилката в него от далече! Ако печели формата,поредната излагация на Ангелов!

Kolio

Kolio 11.04.2023 13:28

Абе вие луди ри сте? Човека се побърква от работа, за да му върви заведението в Перник, добре че са тортите, които прави. Има си жена, която е гримьор. Кви геове, кви бабоебци. Аман от непроверена информация, ама да драскате нещо да четат рибетата.

Слави

Слави 11.04.2023 15:10

Слави се казва като мен

Пепа

Пепа 12.04.2023 17:19

Айде,пак манго печели! Ужасно противно момче, и грозен и нахален! Мангал!