Ето кой печели финала и голямата награда в "Игри на волята"

Ето кой печели финала и голямата награда в "Игри на волята"

Броени часове преди големия финал на "Игри на волята" стана ясно и кой е големият победител. Едва ли ще учудим най-верните зрители на формата, които следят развоя на събитията в него още от ден първи. Е, големият победител тази вечер ще бъде Иван Рълев, а веднага след него на почетните второ и трето място ще застанат Момчил Василев и Мартин Николов.

Още от самото начало Рълев, който по професия е зъботехник, показа отлична комбинативност - физическа и психическа издръжливост, които нямаше как да не го доведат и до финалния етап в играта. Въпреки че до последно той виждаше сериозна конкуренция в лицата на останалите финалисти.

Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от "Игри на волята"

Амбицията на Мартин да спечели формата пък, се оказа недостатъчна и той ще се задоволи с третото място, при все, че ден преди големия финал контузи сериозно и ръката си. И на практика елиминира Денислава с една ръка и наказания, каквито малко преди това не бяха позволени на нейната майка Виолета - отново в дуел срещу Мартин.

Веднага след Рълев, Момчил и Мартин, почетните четвърто и пето място заемат съответно - Мастагарков и Дунев. А как точно ще се стигне до там, ще разберете само след няколко часа, още тази вечер по време на големия финал.

Изгонената от "Игри на волята" Вики хвърли интимна бомба

"Рълев би бил най-заслужен победител, справи се блестящо по време на цялата игра", гласи един от многото коментари за играта в социалните мрежи. А още много реакции като тази не липсват. Как ще реагират останалите претенденти за голямата награда на този развой, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай

Истината

Истината 01.12.2023 11:44

Рълев е човек на Иван и Андрей. От първия ден знае, че ще е победител. Въобще не е комплексен играч. 3 пъти на капитански битки е побеждаван. Слаб играч, но с протекции….

Гого

Гого 01.12.2023 13:17

Гого готви Рълев на калистеника за игрите ! Рълев е подготвен физически и психически от Гого!!! ДРУГИТЕ ИМАТ МАЛЪК ШАНС ! От ден 1 Рълев е номер 1 !!!

Фифо

Фифо 01.12.2023 14:11

Симитлийският селяк и грозник въобще не е добър играч. Добрите отдавна ги изгониха да не му пречат. …..

OPTIMIST

OPTIMIST 02.12.2023 0:02

Ха ха печели Рълев благодарение на ПРОДУКЦИЯТА! Човек който не може да реши уравнение с едно неизвестно не заслужава стоте хиляди! Срамувайте се българи, че сред нас има ,,богаташи,, чието образование е като ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ни СИСТЕМА!