Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от "Игри на волята"

Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от "Игри на волята"

20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запомнящите се образи от „Игри на волята“ 5. Той влезе в предаването с брат си Радостин, но Радо отпадна доста по-рано, а Мишо успя да влезе в топ 8 и завърши участието си на почетната осма позиция.

Мишо разкри топ 3 на неговите лични фаворити от шоуто, като е сигурно, че един от тях всъщност е големият победител, който е взел паричната награда от 100 бона. Мишо разкри и с какъв бизнес се занимава семейството му и от къде идват парите. 

Иван Рълев

Ето кои са най-достойните, според Мишо: 

МОМЧИЛ - изключително силен воин, супер адаптивен и за мен той е финалист в топ 3.

ДЕНИСЛАВА - ти си изключително силна жена, много си бърза, много си силна, можеш и да плуваш, решаваш пъзели. Абе, като цяло си най-комплексната жена и те виждам в топ 3 на финалите.

РЪЛЕВ - ти си железарка. Изключително адаптивен отново. Просто трябва да се повтарям, защото това са най-базовите и ключови качества, които са нужни на Арената. Изключително адаптивен, много силен и издръжлив. 

Вече излезе информация, че Иван Рълев е големият победител в петия сезон на "Игри на волята". Той не само грабна паричната награда, но след края на шоуто си намери гадже - Денислава, с която все оше крият връзката си.

В подкаст Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налагало да прави дизайни на надгробни плочи, давайки своя принос за външния облик на гробовете. Плувецът споделя, че харесва работата си./show.blitz.bg

Коментирай

Пограбслната

Пограбслната 29.11.2023 14:44

Агенция е няма що кой обича за смьрт да се говори нещо здрави хора умират

Сериозните

Сериозните 29.11.2023 14:45

Жени непълнолетни ку рвета

Истината

Истината 29.11.2023 15:00

Рълев още преди игрите е нагласен от Иван /и Андрей/ да спечели формата. Той не е комплексен играч. Три капитански и на трите беше победен. Голям смешник. Денислава се ч@ка с който и падне, накрая подмами грозника Рълев

Зрител

Зрител 29.11.2023 19:17

Михаил беше силен само във водата и никъде другаде. Неорентиран, леко глуповат, лоша преценка има за другите. Дървен философ. Между другото и брат му беше същия.

Лелка

Лелка 29.11.2023 19:20

Ралев го раздава като голям спортист, но е твърде наивен и глупав. Има физическа сила за сметка на умствена. Може и да е победителят в Игрите, но според мен не е достоен.

кака сврака

кака сврака 30.11.2023 0:35

Е как е гадже с Денислава след като тази веер анонсираха как се вижда с приятелката му с която е от преди да влезне в шоуто.

Рълев

Рълев 01.12.2023 0:33

Рълев мачка противника по арената но гаджето му е смотана кифла ! Той трепери за сърцето и а тя прави уговорки .Грозно като грозният и маникюр ! Не го заслужава тая кифла!!!!!

Рълев

Рълев 01.12.2023 0:33

Рълев мачка противника по арената но гаджето му е смотана кифла ! Той трепери за сърцето и а тя прави уговорки .Грозно като грозният и маникюр ! Не го заслужава тая кифла!!!!!

baba

baba 01.12.2023 13:06

Мозерка набута Дени на Рълев на за мен си пасват ! Приятелката на Рълев се оказа селска надута кифла .Смешна надувка.Тлъста с надути джуки ,и грабливи неон нокти!

Браво

Браво 01.12.2023 13:10

Рълев .Мозерка надуши правилния зет ! РЪЛЕВ Е ЗЛАТЕН МОМЪК ! Дени слуша мама и на гъзъ си да сяда ! Зад Рълев цяла България -зад Дени мама но мозерката да внимава !!!