Ето къде забегнаха Момчил и приятелката му след "Игри на волята" СНИМКИ

Ето къде забегнаха Момчил и приятелката му след "Игри на волята" СНИМКИ

Момчил от "Игри на волята" и приятелката му - Боряна Канева, решиха да споделят време само за себе си и да се радват на любовта си далеч от родината. Двамата бяха разделени доста покрай участието на Момчил в екстремното риалити, в което той се класира на второ място.

И въпреки че не са избрали май най-подходящото време за разходки в романтична Италия, факт е, че усмивките им не слизат от лицата им, а студеното време очевидно е на второ място. Дори и самата Боряна споделя в поста си, че двамата буквално са "замръзвали" по улиците.

Дунев хвърли бомба след "Игрите": Гатьо щеше да ми счупи кръста, искаше да ме контузи

Двамата са посетили град Бари, който по-принцип е морско градче, затова и е по-подходящо да бъде посетен през лятото, а не непосредствено преди Коледа. 

Победителят от "Игри на волята" Иван Рълев призна: С Дени вече сме...

И двамата пуснаха в социалните мрежи снимки от почивката си, демонстрирайки не за първи път голямата си любов, на която станаха свидетели и всички в "Игри на волята" по време на неочакваната среща, които бяха организирали от продукцията на Момчил с Боряна.

"Пример за перфектната двойка! Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти заедно!", гласи само един от многото коментари в мрежата под романтичните кадри./show.blitz.bg

Коментирай

Валя

Валя 10.12.2023 23:21

Тази си личи каква подмолна твар е и като се отърка в славата на Момчил и му прибере парите, ще му бие шута.