Ето какво се случва с тези култови герои от втория сезон на "Игри на волята" СНИМКИ

Ето какво се случва с тези култови герои от втория сезон на "Игри на волята" СНИМКИ

Новият сезон на "Игри на волята" е във вихъра си, но чудите ли се какво се случва с участниците от предишния сезон. А именно са трите знакови фигури от втория сезон на шоуто - лудото Кате, Ники Майонезата и Тодор. 

Няма фен на шоуто, който да не си спомня тези играчи, които преобърнаха играта и я направиха по-интересна. 

 

Всички помним Екатерина или лудото Кате, както я нарекоха от племето на Рибарите. Катя беше толкова бясна, че не остави нито един от участниците, с който да не се е карала, а изблиците й бяха направо скандални. Днес обаче тя явно доста се е успокоила и въпреки, че не качва почти никакво съдържание в социалните мрежи я виждаме заобиколена от кученца и котенца, за които се грижи. Катя още няма човек до себе си, защото статусът й в социалките е „сложно е“, пише каналът vbox7.com. 

Николай Стефанов отново от племето на Рибарите изяде толкова майонеза през сезона, че ние откровено се притеснихме дали ще оцелее. Днес Ники е все така свеж, а миналата година, той учудващо качи снимка с Екатерина, с която уж се мразеха докато бяха съотборници. Един от коментарите гласи „Ники кога ще предложиш брак на Катето?“, но Ники се е покрил оттогава и в социалните му мрежи няма ни вест, ни кост от него.

Тодор Желязков беше толкова надъхан и толкова колоритен, че се превърна в главен герой в племето си. Тошко имаше големи скандали с двете сестри Йоана и Екатерина, както и с доста от жените в племето. Днес Тодор продължава да живее в Бургас, видимо е побелял и малко остарял, но все така в мега форма. Тошко най-често качва снимки с жената до себе си от семейни почивки, а пред някои кадри от тренировките му направо ни спира дъха. Тошко е машина и това грам не се е променило./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 01.10.2022 10:55

Безинтерни са, никой не го интересуват на фона на супер участниците този сезон.

Иванов

Иванов 01.10.2022 16:36

Напротив 2- рия сезон е много по-интересен от сегашните анаболни и стероидни учасници !!!

Бай Ху

Бай Ху 02.10.2022 9:21

И предишния и сегашния сезон се ми е през КОРА това тъпо предаване с некви подчовеци.

ха ха

ха ха 02.10.2022 10:12

Тази снимка ми напомня какви смотльовци имаше в предишните сезони.