Ето как Звезделина от "Игри на волята" изкарва луди пари във Варна СНИМКА 18+

Ето как Звезделина от "Игри на волята" изкарва луди пари във Варна СНИМКА 18+

Имотите във Варна много са поскъпнали в последно време, с цели 30%, но затова пък една от звездите на хитовия риалити формат "Игри на волята" - Звезделина, е намерила как да печели луди пари точно от това.

Говори се, че Звезделина е един от топ брокерите в Морската ни столица - неко, за което и самата тя споделя често в сторитата си в социалните мрежи. Най-често тя предлага на своите клиенти имоти под наем. 

Звезделина от "Игри на волята" шокира с огромна горна устна СНИМКА

Добре известно, че Варна е един от най-атрактивните ни градове за инвестиционни имоти, и това мнение споделят не само различни брокери. Ето защо и амбициозната риалити звезда се е насочила именно в тази сфера на професионално развитие. Нещо повече - за да привлича хората и за да решава по-бързо сделките, Звезделина се е поразкрасила осезаемо.

Звезделина от "Игри на волята" лъсна на секси СНИМКИ 18+

Като я видите как изглежда, едва ли първата ви мисъл би била, че е брокер на недвижими имоти. Всъщност риалити героинята редовно е търсена и от различни спортни брандове, за да рекламира продуктите им. Изглежда живота й след участието в "Игрите" е тръгнал много да се подобрява във всяко едно отношение./show.blitz.bg

Звезделина е и доста активен инфлуенсър, както се подразбира и от снимките, но дали има човек до себе си в личен план, засега пази упорито в тайна. Единственото, което е споделила на стори за момента е, че е много важно човек да обича себе си, близките, природата, но също, че "Бог е любов". Това тя пише по повод Деня на влюбените на 14 февруари.

Припомняме, че преди време, точно след като понатрупа малко слава покрай участието си в риалити формата, Звезди бе споделила, че вече не само мисли, но е и готова за семейство, иска да си намери подходящ мъж, с когото да създадат деца и хубаво семейство. Очевидно обаче, на този етап тези й планове малко се бавят, защото "нямало читави мъже"./show.blitz.bg