logo

Ето го тайното гадже на Соня Янкова от Hell's Kitchen СНИМКИ

Ето го тайното гадже на Соня Янкова от Hell's Kitchen СНИМКИ

Въпреки че вече не е част от Hell's Kitchen вниманието към Соня Янкова продължава да е все така активно, а причината е свързана с вълнения в личния й живот.

Красавицата на кулинарното шоу, както я нарече още в самото начало шеф Виктор Ангелов, отпадна от надпреварата, въпреки че имаше хъс за победа, но не и достигнаха достатъчно качества и находчивост, за да продължи към финала. Това, което се случва в любовен план за нея обаче, е повече от пикантно.

Реджеп от Hell's Kitchen без малко да пламне като факла!

След като стана ясно, че наскоро гледачка й е предсказала годеж, ето, че вече е ясен и евентуалният годеник на Соня, въпреки че тя упорито се старае да не го показва никъде и да не афишира връзката си. Въпреки това разбрахме кой е пленил сърцето на едрогърдата красавица.

Вижте каква неустоима красавица е жената на шеф Виктор Ангелов СНИМКИ

И съдейки по локациите на снимките му в социалните мрежи, обича да посещава луксозни и екзотични кътчета у нас и по света./show.blitz.bg

Коментирай

www

www 08.05.2020 11:44

Поредната меркантилна кучка... Нищо ново под слънцето...

Сийка

Сийка 08.05.2020 17:06

Тази не е ли в климактериума, а това е синът й? На снимката няма нищо общо с това, което беше в предаването, като настроена котка е.

Хахаха

Хахаха 08.05.2020 22:19

Този е от моя град. Преди време имаше пари и обикаляне насам натам, сега няма нищо. Всички пари заминаха за наркотици и курви-сега този работи в магазин за плочки.

Туу Куул енд Рикиши

Туу Куул енд Рикиши 09.05.2020 2:46

И? Някой да е учуден? Естествено, че тая куха лейка ще ходи с богат п.р.и.м.а.т с два пръста чело. Нали някой трябва да я издържа.

Макс

Макс 09.05.2020 3:15

Британците имат един хубав лаф - wanker.

Хейтър

Хейтър 09.05.2020 10:29

Немога да разбера защо храните момчето и момичето с такава злоба ?? Тва ще ви вдигне рейтинга ли ? Какво значение има кой какъв е ? Вие които се криете зад коментарите си .. защо не пишат вас по статиите като сте по по най :))

haha

haha 10.05.2020 0:52

Какъв е този гей ??????