Емануела забърка чутовен скандал в „Денсинг старс“, мрежата я разкости

Емануела забърка чутовен скандал в „Денсинг старс“, мрежата я разкости

Отпадането на Емануела и партньора й в "Денсинг старс" Калоян завърши с голям скандал, който водещите се чудеха как да замажат. Вироглавата фолк звезда определено е веща в скандалите и умее да шокира всички около себе си. 

Никой не очакваше, че от танцувалното шоу ще си тръгне точно Емануела, но пък явно на продукцията й е дошло в повече от нейните капризи и интриги. 

Емануела бе попарена първо от журито, които категорично заявиха в един глас, че имат по-големи очаквания от нея. Тя не се съгласи с тях, но явно и зрителите са били на същото мнение, след като допуснаха тя да отпадне. Но думите й на финала предизвикаха скандал. 

Емануела и Калоян

"Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ", изкрещя Емануела, докато до нея като в небрано лозе стоеше вторият й партньор Калоян. В социалните мрежи я попиляха, че поведението й е крайно неадекватно и неуважително и към двамата и партньори в шоуто. 

"Тя е единствената, която си смени партньора. Първо обиждаше единият, сега другия. На нея цял живот някой й е виновен за нещо", пишат в коментари разочаровани зрители. 

Емануела и Иван

Припомняме, че преди няколко лайфа Емануела смени партньора си Иван и започна да тренира с Калоян, който преди това работеше с Боряна Баташова, но тя отпадна още в началото. Хора от екипа на шоуто издават, че Иван е пожелал сам да прекрати работата си с певицата, която се влюбила в него, а той искал да си запази семейството. 

Видяхме на финала, че все пак двамата се прегърнаха и се поздравиха. Не става ясно кога са стоплили отношенията си и как ще реагира жената на танцьора./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай