Елизабет от "Игри на волята" призна за корекциите и скастри Мани СНИМКИ

Елизабет от "Игри на волята" призна за корекциите и скастри Мани СНИМКИ

Елизабет от последния сезон на "Игри на волята" е доста активна в социалните мрежи, където последователите й се множат постоянно. Но и има защо. В профила си блондинката споделя доста изкусителни кадри, на които подчертава природните си дадености.

Нещо повече - след като мнозина заявиха, че миньончето е заложило на редица естетически корекции, за да изглежда така, ето, че стана ясно какво точно е правила. 

Елизабет от "Игри на волята" лъсна полугола в джакузи СНИМКА 18+

Оказва се, че Елизабет е напълно естествена, напук на писанията в полза на обратното. На въпрос от фен "Имаш ли силикон?", тя отвръща - твърдо не. Освен това няма и никакво намерение да си прави скоро корекции, защото предпочита да е естествена, а не да следва примера на Мани, която наскоро си сложи 500 кубика силикон в бюста.

Изненада! Елизабет и Морунов от "Игри на волята" влизат в ново риалити СНИМКИ

Наскоро Елизабет бе в компанията на Габи и Морунов за няколко дни на Боровец, където се спускаха със ски. Именно там пожарникарят Морунов прекарва голяма част от времето си през зимата./show.blitz.bg

Коментирай

Даааа

Даааа 25.01.2022 12:04

Имаш нужда от корекция на злобата....дребно човече. Снимката горе е изцяло фотошопирана... Бъди по добра

........па

........па 25.01.2022 13:26

Малката злобарка има хиалурон в джуката рисува си веждаци и фотошопира и филтрира снимките си в инстаграм.И това ако е ''естествено''....ха ха.