Елена от "Ергенът" забрави за Евгени и скочи в обятията на по-възрастен мъж СНИМКА

Елена от "Ергенът" забрави за Евгени и скочи в обятията на по-възрастен мъж СНИМКА

Всички помним жестокия финал на втория сезон на "Ергенът", където пианистът Евгени избра Валерия пред Елена. Втората се срина и мнозина смятаха, че тя никога повече няма да се вклюби след такова тежко любовно разочарование. 

Няколко месеца след края на снимките Елена е щастливо обвързана с по-улегнал мъж. Татуираната мадама явно е намерила сродната душа в по-възрастен мъж, който мисли на нейната честота. 

За новата си връзка издава самата тя чрез снимка, на която двамата се целуват край морския бряг. Тя и преди е признавала, че си пада по по-възрастни мъже, но направи изключение за Евгени и жестоко съжалява. Той също е по-голям от нея, но само с две години, а всичките й гаджета до момента са били с повече години разлика. 

"Копнея за кашмирени прегръдки. Искам да му се врека в непостоянна, но силна любов и едно напомняне, че често осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте не само какво си пожелавате, но и кого иронизирате", споделя Елена за новото си гадже.

Близки до Елена твърдят, че тя вече сериозно иска семейство и като нищо скоро да хвърли бомба, че се жени и е бременна./show.blitz.bg


 

Коментирай

Естет

Естет 02.09.2023 13:03

По-логично е да си пада по по-млади мъже, отколкото по по-възрастни. Поне повечето дами разсъждават така и са щастливи да имат по-младо гадже.

Работническо дело

Работническо дело 03.09.2023 0:48

много е грозна за да си хване младок !