Джизъса нанесе жесток удар на Поли след победата в "Сървайвър" СНИМКИ

Джизъса нанесе жесток удар на Поли след победата в "Сървайвър" СНИМКИ

Още докато беше в "Сървайвър", на хиляди километри от България, стана ясно, че Джизъса отново е пред развод, а бомбата хвърли най-неочаквано жена му Поли. Изненадата за ексфутболиста след излизането му от риалити шоуто, което спечели преди броени дни, със сигурност е била доста неприятна.

Отговорът му обаче, едва ли е изненадал някого, при все, че очакването за такъв фигурираше често и в коментарите на последователите му в социалните мрежи, където и без друго Джизъса е свикнал да споделя доста лични моменти от живота си.

Благо Джизъса грабна 150 бона от "Сървайвър" и посвети победата на децата си

При скорошно гостуване при Николаос Цитиридис пък, той призна с усмивка, че явно може да прави две неща наведнъж - да участва в "Сървайвър" и да се развежда.

А може би не са само две, а поне три, ако прибавим и любовните искри, които прехвърчаха между него и Мария Обрейкова, която присъства и в публиката в студиото на bTV по време на гостуването му. А заедно с блондинката бяха още и Татяна, Иван Булкин, Жоро Валентинов, Филип Буков и други. Липсваше готвачката Божана Кацарова.

Ванко 1 заплаши Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите, които направи в моята клиника!

"Не съм с тази жена, така или иначе. Бях с халка в играта по време на играта, да", лаконичен бе Благо, който показа, че е заменил венчалния пръстен с вървчица от църква. Разбира се, похвали се и с нова татуировка с надпис на дланта си.

"С Жорката Валентинов показахме, че каквото и да се случи в реалния живот, всеки може да прости и да продължи напред. Той го доказа. Успокоявах го, давах му съвети", заяви още Благо Георгиев. В това време пък поредната му вече бивша жена - Поли, си стегна куфарите към Гърция, където се съмняваме да няма добра компания./show.blitz.bg

Коментирай

Либерала

Либерала 20.05.2023 9:47

Татуираната женска мумия наркоманка какво прави там?Тя издържа точно 5 дена и почна да припада от абстиненции, хахахаха.

Благо

Благо 20.05.2023 9:49

Поли ми е правила минети, докато си пия кафето в хотел Алегра на железната масичка в градината!

Читател

Читател 20.05.2023 11:08

Полина публикува стари снимки от Тасос м.юни 2022гкакто и в Доминиканска не е била.Странно момиче,ами и то за 15 дни да се ожениш.....това са нейни думи

До Читател/ката

До Читател/ката 20.05.2023 16:09

Стари, нови, няма значение. Ако искаш, само ако искаш де, може да поставяш интервал след точка и запетая. Нищо лично - преди време и аз пишех като теб :)

Пешо

Пешо 21.05.2023 10:03

Джизъса е за спешно психиатрично лечение.

Sara

Sara 24.05.2023 12:00

Дали е вярно това което пишете но просто си пишете за пари