Двойник на актьора Джейсън Момоа атакува "Гласът на България", а Галена бе принудена да...

Двойник на актьора Джейсън Момоа атакува "Гласът на България", а Галена бе принудена да...

Двойник на актьора Джейсън Момоа, познат с ролята на Аквамен и разпознат като такъв от DARA и Галена, ще си даде „последен шанс“ на сцената на „Гласът на България“ тази неделя.

Той ще се завърне ударно на нея, точно три години след като е отпаднал от отбора на Михаела Филева. След огромно разочарование и емоционален крах, той ще събере сили да се завърне, за да триумфира в шоуто още по-целеустремен, уверен и готов за победа.

 

Дългокосият певец Калоян ще се закани пред зрителите, че този път ще си „вземе заслуженото“ или ще се откаже от музиката завинаги. По време на предишното си участие се влюбва в Деница, която по това време е в отбора на Камелия. 

В неделя вечер специален и много личен поздрав за един от участниците ще направи звездата от Евровизия - Sam Rider. Галена ще получи леко закъсняла покана да бъде дама на абитуриентски бал и най-неочаквано ще се наложи да даде автограф на истински метъл фен, след страховитото му изпълнение в „Гласът на България“. DARA пък ще провокира треньорите да натиснат бутоните си с крак, за да се обърнат всички заедно по нейна команда./show.blitz.bg

Коментирай

Зоро

Зоро 16.09.2022 14:37

Тая Дара много проста бе, кой я лансира? Че и грозновата.