Драма за Рачков! Гаджето му влиза във "Фермата", бившата - в "Папараци" СНИМКА 18+

Драма за Рачков! Гаджето му влиза във "Фермата", бившата - в "Папараци" СНИМКА 18+

Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара на лятото, когато емоциите по традиция би трябвало да са във вихъра си. Уви, обаче, при него положението е доста интересно!

Комикът увеси нос, след като блондинките около него се разбягаха. Новото му гадже Анита Димитрова и бившата му Мария Игнатова го оставиха без внимание, амбицирани да правят телевизионна кариера.

Тъщата на Рачков по-млада от него, не искала дъщеря й да се жени за чичко 

Само шест месеца, след като официално стана гадже на водещия на "Като две капки вода", платиненорусата сексбомба Анита вече се готви да зареже любимия си. Участничката в конкурса "Мис Плеймейт 2017" влизае в новия сезон на "Фермата", който стартира в началото на септември и ще се опита да остане до финала, научи БЛИЦ.

Маги Халваджиян разкри защо Мария Игнатова отива в "Папараци"

Ако амбициозната блондинка от Хасково успее да понесе селския живот, двамата с Рачков ще бъдат разделени повече от три месеца.

Междувременно Мария Игнатова също се изстреля извън орбитата на комика, из която гравитираше години наред. От тази есен красивата блондинка ще води "Папараци", след като успя да детронира Венета Райкова. Освен че взе "скалпа" на миньончето от Попово, Мария се сдоби с още едно завоевание. Отскоро тя демонстрира интимна близост с т.нар. интелектуалец Ивайло Нойзи Цветков.

Новата на Рачков призна: Не съм с него за пари! СНИМКИ 18+

Въпреки че се прехвърли от Нова в bTV и смени Халваджиян с продуцентите на "Папараци" Иван и Андрей, чаровната Мария запази добри отношения с арменския клан. Рачков, който също се подхлъзна във флирт с конкуренцията, обаче може да предизвика гнева на Маги Халваджиян. Той в момента се снима в музикалната комедия "Голата истина за група "Жигули", разпространяван от bTV Studios, въпреки че доскоро работеше с дългокосия арменец и беше лице на Нова./show.blitz.bg