Драма се разрази в Стани Богат при въпроса за 3000 лева

Драма се разрази в Стани Богат при въпроса за 3000 лева

Играч пренебрегна свой жокер и се размина с добра печелба в "Стани Богат". Рафиньорът-металург и обслужващ бензиноколонка Йордан Костов оставяше добри впечатления с изявите се, докато в един момент сбърка и си тръгна само с 500 лева, пише petel.bg. 

Той лесно спечели първата сигурна сума, а за 1000 лева бе попитан: Коя певица не участва в изпълнението на „Ние сме светът“ в подкрепа на гладните деца по света?“ - Даяна Рос, Тина Търнър, Синди Лоупър и Адел.

Тук Костов показа знания и след като припомни, че песента е създадена преди Адел да блесне на сцената, правилно маркира четвъртата опция.

Въпросът за 1500 лева бе: “В чест на кой светец студентският празник се празнува на 8 декември?“

Възможностите бяха Св. Иван Рилски, Св. Климент Охридски, Св. Евтимий Търновски и Св. Александър Невски, и участникът позна, че втората от тях е вярната.

За 2000 лева той бе попитан: „По какъв необичаен  за европейците критерий южнокорейците често избират половинките си?“ - Цвят на косата, Кръвна група, Възраст, Цвят на очите.

Костов поиска 50 на 50, а след като компютърът остави Цвят на косата и Кръвна група, заложи на втората опция и продължи напред.

Играчът заключи сумата от 3000 лева, а въпросът бе: „В коя емблематична сграда в Русия се намира Кехлибарената стая?“, с опции Ермитаж, Кремъл, Болшой театър и Екатеринински дворец.

Костов се обади на Видин Сукарев и той посочи Ермитаж, а участникът каза, че ще му се довери, тъй като в противен случай ще постъпи неуважително към него.

Усещайки, че не е прав, Билалов няколко пъти попита Йорданов дали това е окончателното му решение, с което му намекна, че трябва да промени решението си, но играчът държеше на своето.

Неговото предположение обаче се оказа грешно, тъй като вярното беше Екатеринински дворец. Билалов веднага попита намиращия се в публиката Атанас Атанасов дали е можел да помогне и той каза, че е знаел отовора. Така Атанасов, който неотдавна спечели 10 000 лева от телевизионната игра по бТВ, за втори път не успя да се изяви като жокер.

Михаил Билалов пък утеши Костов, че е постъпил мъжки, когато се е съобразил с мнението на Сукарев./show.blitz.bg

 

Коментирай