logo

Димитър Бербатов иска 200 бона за...

Димитър Бербатов иска 200 бона за...

Ясни са всички членове на журито в "България търси талант". Ицо Хазарта, Славена Вътова, Любен Дилов - син и Катето Евро ще оценяват тазгодишните таланти в хитовото шоу по бТВ. 

До последно обаче се водили преговори с други звезди, които трябвало да заемат столовете на журито. Дълго време от продукцията разговаряла с футболната звезда Димитър Бербатов. На няколко пъти се срещали и обсъждали условията. 

Бербатов от своя страна дал съгласието си да стане част от проекта. Имал обаче едно условие, което не променил докрая. Твърдо заявил, че ще оценява талантите срещу колосалната сума от 200 бона. 

Още по време на първия разговор с продуцентите той сложил картите на масата и си казал цената. Те от своя страна му казали, че това е наглост и няма как да отделят чак толкова голям хонорар. И срещата бързо приключила. 

Всички от продукцията се надявали, че Бербо ще склонни и на по-малка сума, но уви - последвала нова среща и той отново бил непреклонен. "Ако искате мен, значи ще платите 200 бона", тръснал им се той. 

 Асен Блатечки, Ицо Хазарта, Михаела Филева и любен Дилов-син бяха жури в миналия сезон 

Актьорът Асен Блатечки, който вече има опит като жури във формата, също бил увещаван да се завърне. В момента той работи върху новите си филми и не успял да намери време за формата, затова им отказал. И на негово място взели Катето Евро, а Любен Дилов - син е взет в последния момент, след като не успели да намерят нито един спортист. 

Жесток хейт застигна Славена Вътова заради...

Славена Вътова пък е притурка към журито. На продуцентите им липсвала хубава жена и след като получили отказ от няколко фолкпевеци, решили да заложат на алчната за тв изяви мис България./show.blitz.bg

Коментирай